A kelet-magyarországi városok (pl. Debrecen, Miskolc) miért ennyire lepukkantak a nyugat-romániai városokhoz (pl. Nagyvárad, Temesvár) képest is?
20: "Debreceni születésűként pedig nem tudnak meggyőzni, hogy egy beruházás (ami még el se indult) miatt hirtelen olyan bőség lesz a munkahelyekben, mint Budapesten, az árak viszont már ott járnak."
Az égvilágon senki sem állította hogy akkora a kínálat mint Pesten, de az országos átlaghoz képest kiemelkedő az álláslehetőségek száma.
Nem tisztem hogy pont Debrecent védjem, csak hát ha az is sz@r ahol lehet dolgozni, meg az is ahol nem (szerinted Eger), akkor nem tudom, hogy miről beszélsz?! Különben régebben volt itt egy kérdés, ami egy igen jó és valósnak látszó városelemzéssé alakult, érdemes átolvasni:
Írtam: "Az égvilágon senki sem állította hogy akkora a kínálat mint Pesten, de az országos átlaghoz képest kiemelkedő az álláslehetőségek számai!
Mindegy, én nem győzködlek, mert semmi érdekem nem fűz hozzá, ráadásul el is kanyarodtunk a kérdés címétől.
26? mert neked nem jött össze, másnak még élhető!
Élj boldogul, ott ahol vagy!
Ne feledkezzunk meg egy varos foldrajzi fekveserol sem.
Nekem Nagyvaradon is es Debrecenbe is van ingatlanom,jol ismerem mindket varost.Igen Nagyvaradot nagyon feldobja a Sebes Koros,az utobbi evekbe gyonyoruen helyrahoztak a Korospartot ami a varoskoztontot ketteszeli.A Szent Laszlo ter gyonyoru!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!