Zavarna ha kisbuszos utazásnál az egyik sofőr egy 22 éves srác lenne?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, videkre vagy videkről esetleg Magyarországról -Németországba kisbuszos utazással mennél és 9 személyes kisbuszon egy 22 éves 16 évesnek kinéző srác lenne a sofőr.
Zavarna? Nem ülnél be?
2020. okt. 4. 01:09
21/22 anonim válasza:
Engem zavarna. Egyszer utaztam így, kb. 20 éves lehetett a sorőr, egyedül volt, mert országon belülre utaztunk, de nagyon féltem, és érezni lehetett, hogy a fiatalember is nagyon drukkol, hogy minden rendben menjen. Nem volt gond, de azért paráztam egy kicsit.
22/22 anonim válasza:
" 5 éves lesz a B jogsim a C meg az E 1 éves "
Nem az számít, hogy hány éve van jogsid (pl. a fiókban), hanem az, hogy hány km-t vezettél és volt-e baleseted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!