Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Zavarna ha kisbuszos utazásnál...

Zavarna ha kisbuszos utazásnál az egyik sofőr egy 22 éves srác lenne?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, videkre vagy videkről esetleg Magyarországról -Németországba kisbuszos utazással mennél és 9 személyes kisbuszon egy 22 éves 16 évesnek kinéző srác lenne a sofőr.

Zavarna? Nem ülnél be?

2020. okt. 4. 01:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyi vezetési tapasztalata van. Ha mondjuk 1 hónapos jogsija van akkor nem bíznék rá egy Németország távolságot.
2020. okt. 4. 09:53
 12/22 anonim ***** válasza:
35%

Egy hónapos jogsija lehet 50 évesnek is. És hogyan állapítod meg, mikori? És ha már négy éves, de öt kilométert nem vezetett egyedül?

Vagy kérsz mindig részletes szakmai önéletrajzot minden járművezetőtől?

2020. okt. 4. 09:59
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
Azért csak megkérdezem, hogy ugyan mennyi ideje vezet mielőtt beülök mellé ilyen nagy távolságra. Én pl. friss jogsival nem is mernék ekkora távot levezetni ennyi emberrel a hátam mögött.
2020. okt. 4. 10:29
 14/22 A kérdező kommentje:

Azért kérdem mert helybe keresnek ilyen sofőrt, és hát én meg úgy vagyok, hogy 5 éves lesz a B jogsim a C meg az E 1 éves páv2-m is van. D-t az most csinálnám ha lenne pénzem.. lényeg, hogy nem tudom merjek e ilyen melóra jelentkezni, mert mi van ha úgy járok mint a pajtásom aki 22 éves Volánnál csuklós buszon van és hát el akarta zavarni egy ürge meg feljelentette mert tapasztalatlan és nem utazik ilyennel meg veronai balesetet is az okozta, hogy rossz a sofőr. Most belefutnék egy ilyenbe.. az nyomasztó lenne. Srác ss alig tette túl magát azon, hogy a rendőröket ráhívták, mert az ürge szerint lopta a buszt. Igen, ez egy valós sztori.

De ennél lightosabb már csak az ha mondják, hogy nem ülnek be mellém. Nem tudom mivel bizonyítani, hogy jól vezetek, sem azt, hogy rosszul. Lehet, hogy valaki 2 hete vezet és jól van aki 30 éve és még mindig okoz valami kellemetlenséget.

2020. okt. 4. 10:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki ült már autóban, az néhány km. után már pontosan meg tudja állapítani a sofőrről -kortól függetlenül-, hogy tud-e vezetni.
2020. okt. 4. 14:45
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

"a hölgyeknek olcsóbbak a biztosítási díjak, hiszen biztonságosabban vezetnek"

Na ma is sikerült valakinek jól megnevettetni!

:)

2020. okt. 4. 14:49
 17/22 anonim ***** válasza:
38%
A nők "jó vezetéséhez" erősen hozzájárul a többi autós jó reflexe!
2020. okt. 4. 16:11
 18/22 anonim ***** válasza:
39%
A nok pont annyira jo vezetok mint amennyire lapos a Fold
2020. okt. 4. 17:07
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
A kérdezö szerintem máris szerelmes a soförbe, pedíg nem valószínü, hogy a közeljövöben külföldre utaznának.
2020. okt. 4. 21:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Milyen sofőrbe vagyok szerelmes? Nem vagyok homár... csak mondom.
2020. okt. 4. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!