Milyen helyekre érdemes vinni Budapesten 2 nap alatt a külföldi couchsurfing-es utazókat? (2 22 éves fiúról van szó)
Amíg Pesten éltem, minden CS vendégemnek előre megmondtam, hogy a turistalátványosságokat nézzék meg nélkülem (amúgy is dolgoztam napközben). Szimpla és társait nagyon utáltam mindig, ajánlottam nekik a helyet, mint érdekesség, de magam nem mentem volna.
Jó időben voltak akiket elvittem libegőzni, azt nagyon imádták. Amúgy gyakori probram volt a várban sétálni este, a kedvenc kajáldáim (a Kádárba vittem sokakat, az tényleg autentikus), kocsmáim (nagy része ezeknek bezárt azóta), Városliget, Margit-Sziget, rakparton borozás, Citadella.. De volt olyan is, aki házibuliba csöppent.
Változó egyébként, ha a vendég után sétálni nyilván nem viszem túrázni, vagy ha nem iszik alkoholt, nem fogok neki kocsmát mutatni.. Nagyrészt amúgy is konkrét tervekkel érkeztek a vendégeim, amit napközben meg akartak nézni, azt megnézték külön, én pedig megmutattam nekik azt, ami hozzám közel állt.
Köszönöm mindkettőtöknek a választ, írtatok hasznos dolgokat. :)
Még jöhetnek válaszok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!