Budapesten hol érdemes utazótáskát + hátizsákot + övtáskát vásárolni? Szettet, de ha nem szett, az sem baj.
Strapabíró anyagból, jól megvarrva.
És még az is kérdés, hogy milyen márkát ajánlasz?
A négybetűs német áruházláncok teljesen korrekt termékeket kínálnak.
Egyébként el nem tudom képzelni, mi az a titkos valami, ami miatt az évente max egyszer utazó magyar ember felteszi azt a kérdést, amit te is kiírtál?
Megpróbálom értelmesen leírni. Évente 15-18-szor repülök. A legközönségesebb táskákat használom.
Sosem volt semmi bajom velük. Nem szakadnak, nem mennek szét. Teszik a dolgukat. Te repülni fogsz évente egyszer, és az érdekel, melyik márkát válaszd.
Ennyi a különbség.
Valamit rosszul csinálsz.
#4. "Te repülni fogsz évente egyszer, és az érdekel, melyik márkát válaszd."
Ki is mondta, hogy repülni fogok? Senki. Ja, bocs. Te mondod... Hogy ilyeneket honnan veszel, hogy repülni fogok?! A többi feltételezésedről is ennyit!
Az nálam negyedrendű, hogy mi a márka - ajánlom figyelmedbe a kérdések sorrendjét és a kulcsszavakat. A kulcsszavak között sem szerepel ugyanis, hogy "márka".
Tessék, a preferenciák: #utazás #utazótáska #hátitáska #hátizsák #övtáska #strapabíróság.
Azt sajnos nem tudod ennyi kérdésből megállapítani, hogy hányszor utazik valaki, pláne, hogy mivel...
Nekem eddig Tatonka volt, az nagyon(!!!) sok évig bírta és most is olyat akarok, ami strapabíró. A Tatonka nagyon jó anyagból volt, és totál praktikus, efféle hasonló tapasztalatokra vagyok kíváncsi más táskákkal kapcsolatban. A márka is jöhet, akár.
Arra viszont egyáltalán nem voltam kíváncsi, hogy te hányszor repülsz egy évben. Nem erről szól a kérdés. Pontosabban: a lekezelő stílusod miatt nem vagyok erre kíváncsi.
#4. És ez is az én kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Úgyhogy totál buktad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!