Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye a Törökor...

Kinek mi a véleménye a Törökországi extra all-inclusive szállodákról?

Figyelt kérdés
szeptemberben szeretnénk menni, volt itt már valaki, van valami negatívuma esetleg?
ma 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
A törökországi (5 csillagos) szállodák verhetetlenek az all inclusive kategóriában. Kiválóak!
ma 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon jók, teljesen kiszolgalják az embert ki sem kell mozdulni.
ma 13:41
 3/8 A kérdező kommentje:

bocsánat elírtam nem extra, hanem ultra.

Akkor nem lőhetek mellé,ha bookingon a 9+ -os osztályzatokból választunk egyet,nem?

ma 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Jah csak soha nem értettem ennek mi értelme.
ma 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 Van, akinek ez a kikapcsolódás. Kifeküdni a napra vagy árnyékba, egész nap félig vagy teljesen alkohol mámorban enni-inni, wellnesselni.

Engem nem vonz különösebben. De el tudom képzelni, hogy pl egy bizonyos korú gyerekkel/gyerekekkel sokkal pihentetőbb és még csak nem is drágább, mintha a strandon venne meg az ember mindent is a gyerek(ek)nek.

ma 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

5

Ezzel nincs is baj, csak minek ezért Törökországba menni amikor Magyarországon is lehetőség van ugyanerre. Értem én hogy maga a szálloda olcsóbb Törökországban, de repjeggyel mindennel már biztos hogy nem olcsóbb. Aki meg csak egy szállodában akar kuksolni egész nap annak nem mindegy hol van?

ma 17:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Hogy lenne már mindegy? Azert ezek a hotelek a tenger mellett vannak,privat resszel.
ma 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

7

Jó de ha a medencében vagy úgy is nem mindegy?

ma 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!