Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Április második felében...

Április második felében (tavaszi szünet) hova utazzunk a családdal, külföldre?

Figyelt kérdés

A feltételek: repülővel, lehetőleg fapadossal (pedagógusok vagyunk, na...)

Legalább négy éjszaka.

3-4 óránál rövidebb repülőút.

Legyen sok látnivaló, szeretünk kirándulni, várost nézni, aktívak vagyunk, nem a bárban ülős típusok.

tegnap 20:41
 1/7 Potyondi Gergely ***** válasza:
Svájcot tudom ajánlani. Már többször is voltam ott, és tavasszal is szép.
tegnap 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Svájc pont olcsó hely. :)

Amúgy tényleg vannak szép részek, de még a német kollégáim is azt mondják, hogy kell némi preverzitás, hogy az ember ilyen drága helyre menjen.

Én ilyenkor délnek mennék, ahogy nem teszem, mert dániába megyünk, bár nem repülövel. Viszonylag olcsón lehet bérelni pár főre kisebb házat, szaunával, esetleg dézsafürdővel. Északnémetországba jártunk, de elkezdtünk átszokni dániába, mert a németek kezdenek elszállni.

tegnap 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi Sziciliába megyünk akkor. Szállás Catania mellett egy kis faluban lesz barátoknál és onnan utazunk több helyre, minden nap máshová. Konkrét terv még nincs, mert annyi hely van amit látni szeretnénk, hogy nehéz dönteni. Ami biztos, hogy az Etnára felmegyünk.

Az ott élő ismerőseink szerint abban az időszakban még nincs túl meleg, nincs tele a sziget turistával, tökéletes olyankor odautazni. Mi még decemberben vettük meg a repjegyeket, akkor elég jó árban volt (pontosan már nem emlékszem, férjem intézte).

tegnap 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Én pár éve Cipruson voltam akkortájt, Lárnakában voltunk főleg, ott is akad látnivaló a környéken (erőd, óváros, sóstó a flamingókkal, Hala Sultan Tekke stb.) de egy napra átmentünk Ayia Napára is.

Olyankor még nincs nagy hőség, lehet kirándulni is, de már épp lehetett fürdeni a tengerben is.

tegnap 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Málta, Ciprus, Athén, Szicília
tegnap 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Isztambul
tegnap 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Lisszabon, Nápoly, Genova, vagy az előttem említett Isztambul és Szicília is jó ötlet. Itt mind-mind van bőven min. 4-5 napra program.
ma 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!