Április végén, május elején hova érdemes utazni, ahol már meleg a tenger?
Elég rossz időpont, mert a közeli helyeken még nincs jó idő fürdeni, Ázsiában pedig már esős lehet.
Én azt hiszem Dubajba mennék valami jó tengerparti szállodába ennyi pénzből.
Izraelben talán ki lehet hozni egy szállodában egy hetet all inclusive ennyiből. Akár Eilatban akár a Holt-tengernél. Csak ekkor már nincs közvetlen járat Eilatba szóval Tel Avivból kell oda vergődni.
Port Ghalib és környéke Egyiptomban. Ez egy teljesen új város, nagyon szép kikötővel és jó kirándulási lehetőségek is vannak a környéken. A keretből bőven kijön.
Még nem jártam arra, de ismerőseim szerint Omán is fantasztikus hely. Mindenképp az északi félteke sivatagi zónájában kell keresnetek, a trópusokon olyankor esős évszak van. Vagy déli félteke.
És ezzel mit bizonyítottál? Te jól kifogtad a repjegyet, én is fogtam már ki jól. De ha konkrét dátum van az utazásra akkor ha 300 lesz a legolcsóbb akkor annyiért mennek. Meg nem hinném hogy "luxusabb" szállásokon laktál mert ugye az is kritérium. Az olcsó szállások valóban a mi pénztárcánkhoz képest is olcsók, de luxus ott sem olcsó.
1M Forint már nem kevés az kb 3200€ Karib térségbe akárhova mehettek és egy jó 4 csillagos szálloda Allinclusivval simán meg van ennyiböl.
Mi 2x voltunk Karibtengeren, 1x Jamikán és 1x DomKözt. Ès mind a 2x május elején. Elvileg kezdödik az esös szezon, de a Karib térségben az esös szezon csak max napi 1x 1 óira esö, elötte és utánna 30 fok napsütés. Az egyetlen rossz idöszak az Aug-Oktober között vannak a hurrikánok ami az utobbi években szinte minden évben egy oriási eléri a szigeteket, ilyenkor lehetnek problémák. De Április vége szuper idöszak.
Ez a link amit beraktam Németországból indul, de láthatod az árakat DomRep-re. Mi a Bahia Principe El Portillo hotelben voltunk. Ez egy szuper hely, km hosszu álom strand, a vízben több helyen vannak kövek, ahol korallok és halak uszkálnak, a víz nem túl nagy hullámos, és képeslap partszakasz. Hotel nincs nagyon a környéken így nem kell nagy tömeggel számolni. DomRep-*en nem ajánlom a Bavaro és Punta Cana részt, az a hotel hotel hátán szakasz, ahol 8 sor napernyötöl a vizet is alig látod....
Jamaika is szuper volt, ott is álomszép hotel ott is egy Bahia hotelben voltunk.
De Mexico is elérhetö ezen az áron.
Nagy hotelek közül a Bahia Principe és az Iberostar hotelek nagyon jók, bennük sehol nem fogsz csalódni.
A linken az árak repjegy(No-bol)+szállás+ellátás van két före.
Utolsó vagyok. Még valamit tudok ajánlani.
Aida tengerjáró hajót. De azt ha mindenképpen álomszép tengerparton akartok fürdeni és sétálni akkor a hajó nem jó, mert az mindig nagy kikötöbe áll meg, és onnan nehéz eljutni álomszép partra és eset 6-8 között a hajón kell lenni. De ha nem szerettek fürdeni, de sokat akartok látni akkor nevezzetek be egy Aidára.
MSC olcsobb de minöségben sokkal rosszabb.
EZ a link amit beraktam a szállodákról, azon az oldalon szerintem abszolút reális a pontozás, így én mindig ott megnézem a pontozást és Karib térségbe leginkább 5 pont feletti szállodát vennék csak ki.
Amit még megtehetsz, hogy keress a google térképen rá, hogy milyen is a tengerparta kinézett helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!