Április 20-án hova menjünk sátorozni?
Figyelt kérdés
Kéne egy hely, ami Budapesttől még nincs is nagyon messze, vonattal el lehet jutni oda, van sok fa a környéken tűzhöz, illetve valami egész jó kis kilátás, messze az emberektől2019. ápr. 13. 15:42
1/5 anonim válasza:
Nem igazam vagyok arra jártas. De nézd meg a kéktúra látnivalóit,biztos tálalsz valami szépet.
3/5 anonim válasza:
aztán nehogy greenout legyen :D
amúgy a Pilist ajánlanám
4/5 anonim válasza:
Jelenleg tűzgyújtási tilalom van az egész országban, nem ajánlom a tűzrakást, pláne erdőben. A katasztrófavédelem oldalán mindig aktuális térkép fent van.
Mondjuk azt nem tudom, hogy ez vonatkozik-e a kis kempinges gázfőzőkre, amivel kaját vagy teát tudok csinálni, de tüzet rakni nem lehet, az biztos.
5/5 Kései Sirató válasza:
Dömösi kempingbe, vagy Visegrádra, ezek nincsenek messze. Tahitótfaluban is van egy szuperjó kemping. Bár az is lehet, hogy tavasszal még nem üzemelnek, én nyáron voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!