Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Április 20-án hova menjünk...

Április 20-án hova menjünk sátorozni?

Figyelt kérdés
Kéne egy hely, ami Budapesttől még nincs is nagyon messze, vonattal el lehet jutni oda, van sok fa a környéken tűzhöz, illetve valami egész jó kis kilátás, messze az emberektől

#hely #tüzifa #sátor #emberek nélkül
2019. ápr. 13. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem igazam vagyok arra jártas. De nézd meg a kéktúra látnivalóit,biztos tálalsz valami szépet.
2019. ápr. 13. 16:20
 2/5 anonim válasza:
420? :D
2019. ápr. 14. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:

aztán nehogy greenout legyen :D

amúgy a Pilist ajánlanám

2019. ápr. 14. 23:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Jelenleg tűzgyújtási tilalom van az egész országban, nem ajánlom a tűzrakást, pláne erdőben. A katasztrófavédelem oldalán mindig aktuális térkép fent van.

Mondjuk azt nem tudom, hogy ez vonatkozik-e a kis kempinges gázfőzőkre, amivel kaját vagy teát tudok csinálni, de tüzet rakni nem lehet, az biztos.

2019. ápr. 15. 09:17
 5/5 Kései Sirató ***** válasza:
Dömösi kempingbe, vagy Visegrádra, ezek nincsenek messze. Tahitótfaluban is van egy szuperjó kemping. Bár az is lehet, hogy tavasszal még nem üzemelnek, én nyáron voltam.
2019. ápr. 16. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!