Nektek mi a legfontosabb egy hotelszobàban?
A tisztaságot már mindenki leírta, nekem is ez a legfontosabb. Szerencsére ez ma már tényleg mindenhol alap.
Ne legyen lelakott, a matrac legyen jó minőségű, az ágynemű szintén.
Nekem van még egy dolog, amit senki nem írt: normális függöny, ami sötétít. Rengetegszer ébredtem arra hotelben, hogy az arcomba süt a Nap. Ha nem keleti/déli fekvésű a szoba, ez nem akkora probléma, de adhatnának erre jobban.
Ne legyen rosszabb, mint amilyennek neten feltüntették. Ha ott nagy szobák voltak fotózva, akkor ne egy mini szobát kapjak. Ha fel volt tüntetve légkondi, az működjön, a wifi ne legyen lassú.
Télen fűtsenek normálisan, a víz ne langyos legyen hanem meleg.
Ja és így 2020-ban nem nagy élmény olyan helyre menni, ahol a tévé egy kb A4-es méretű, analóg képcsöves csoda, amire semmit nem lehet rádugni.
A tisztaságon és fürdőszobán túl: legyen jó világítás. Sok olyan helyen voltam, ahol olvasni nem lehetett, mert csak derengett valami kis fény.
És kegyen melegvíz, ami nem 10 perc alatt ér fel
Legyen tágas, legyen éjjeli lámpa, ha nyáron veszem igénybe, akkor legyen légkondi.
Télen lényeges, hogy meleg legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!