Nektek mi a legfontosabb egy hotelszobàban?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl ágy minősége, szoba elrendezése, poharak/ tányérok tisztasága, fürdő szobai higénia, kellemes illat, vagy, hogy legyen minibár, és mi az amit elsőnek megnéztek az àltalatok bérelt hotelszobában belépéskor ? Engem pl zavar, ha a kilincs vagy az ajtó koszos, ha por van, vagy, ha a WC nem jó illatú.2020. jan. 24. 22:57
1/17 anonim válasza:
Az altalanos tisztasag es a szoba allapota elsodleges. Inkabb legyen kevesebb csillivilli, mint sok koszos, elhasznalt, lepattogzott, torott szobai felszereles.
2/17 anonim válasza:
Csak hogy tiszta legyen, és legyen benne fürdőszoba, akármilyen kicsi, és fapados, csak legyen.
3/17 anonim válasza:
Legyen tiszta, legyen egy ágy és egy fürdőszoba. Ennyi...
(Sajnos sok helyen telerakják mindenféle extra dolgokkal miközben nem tiszta a hely.)
4/17 anonim válasza:
Legyen benne egy ágy. Nem rossz, ha tiszta meg van fürdőszoba, de ha olyan országban utazom, akkor az sem érdekel, ha a gangon kell fürödni vödörből. Néha foglalok egy-egy szebb helyet, de sosem értettem az ötcsillagos fenszizést.
5/17 Deák Dominik 2020 válasza:
Legyen tiszta és legyen ágy.
Utána jöhet az, hogy legyen saját vécéje/fürdője és legyen ingyen wifi.
6/17 anonim válasza:
Tisztaság, legyen ágy, hűtő, vagy legalább egy minibár, amit ki tudunk pakolni, es használni tudjuk a hűtőt. Áram legyen. Használható saját fürdő. Közös fürdő, wc nekünk már nem jön be, ahogy a túlcsicsás, túldizájnolt fürdő sem. Pl: bikali kastélyszállóban sikerült kifognunk egy olyan szobát, ahol egybe volt a fürdő a szobával, és még egy zuhanyfüggöny sem volt. Nem illett volna dizájnba. Így a szobában nem is zuhanyoztunk, hiszen mimden csepp mellé ment víz a szoba padlószőnyegén kötött volna ki. Számunkra gyakorlatilag használhatatlan volt a fütdőszoba, a wellness részlegre jártunk zuhanyozni. De hosszúhajú nőként ott is árvizet okoztam, mert a zuhanyfülkenek is túldizájnolt ajtaja volt, símán kiment a víz az ajtó felett és alatt. A wc-ben olyan gyengén jött a víz, hogy nem lehetett normálisan lehúzni. Szóval: tisztaság, használhatóság, praktikusság, saját szféra meglegyen.
8/17 anonim válasza:
Legyen hangszigetelt, hogy nyugodt szívvel hozhassak fel lányt.
20/f
9/17 anonim válasza:
Egyszerű szoba legyen jó magas és rugalmas franciaággyal és ropogós, friss, illatos, szép ágyneművel. Szeretem a meleg színeket a falakon. A fürdőszobában szeretem a beépített dolgokat, leburkolt sarokkád, sok pakolófelület, ahová a tisztálkodószereket rakom, zuhanyzónál azt szeretem, ha nincs tálca, hanem csak egy elválasztó fal a fürdőben és amúgy a padlón folyik le a víz. Bocs, nem tudom, hogy hívják az ilyet :D Jó, ha van bidé és a wc tartály is beépített. Ja, és a padlófűtés sem rossz. Mindenhol legyen jó illat, pl. voltam olyan helyen, ahol rózsavizet tettek kis tálkákba, ahogy párolgott, nagyon finom volt. Cseréljék a törölközőt és az ágyneműt legalább egyszer egy héten.
10/17 anonim válasza:
Elsősorban a tisztaság, legfőképpen az ágy tisztasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!