Melyik az a hely, ami legfontosabb az életedben, ahová valamilyen okból visszavágysz, ahol jó lenni, vagy jó volt lenni?
Figyelt kérdés
Mindenkinek van az életében 1-2 hely, ahová vágyik. Neked hol? Miért?2010. aug. 18. 13:27
1/14 anonim válasza:
Hollandia-> Haarlem
Minden nap visszavágyok
2/14 anonim válasza:
Sajnos, nekem nincs. Nyughatatlan vagyok.
3/14 A kérdező kommentje:
És miért pont oda?
2010. aug. 18. 14:11
4/14 anonim válasza:
"Örök vándor lakik bolondos szívembeen!":)
De egyébként Eger,Budapest.:) és külföldre is vágyik a szívem..Ausztria:Stockerau (elnézést,a helyesírás lehet,hogy hibás)
Meg majd szeretnék eljutni egy csomó helyre..:D
5/14 anonim válasza:
Bali
Olaszországban a hegyekben egy tónál nem tudom mi volt a város neve, de gyönyörű volt.
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem Erdély ilyen. Kétszer voltam, és olyan volt, mintha hazaérkeznék. Pedig nem vagyok anti-trianonista vagy hasonlók.
2010. aug. 18. 15:23
7/14 anonim válasza:
Görögország.
Valamelyik sziget, igazából mindegy melyik :)
9/14 anonim válasza:
Amszterdam!! az egesz varos egyszeruen fantasztikus.ajanlom mindenkinek!!
10/14 anonim válasza:
Pécs: itt lakik a nagymamám az én legjobb barátnőm és bizalmasom (tragédia lesz ha egyszer meghal), meg ide jártam egyetemre, itt fogant a fiam :-)
Cambridge: ide szeretnék költözni :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!