Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy szokás táborokban zuhanyo...

Hogy szokás táborokban zuhanyozni?

Figyelt kérdés

(18 alatt)

Láttam már olyat hogy úgy zujanyoztak, hogy magukon hagyták az alsó gatyàt.

Egyáltalán szokás tàborban meztelenül zuhanyozni?

(Tudom hogy nem találtam el a kategóriàt, de nem tudtam melyikbe irjam)

2020. jan. 10. 18:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Szia ! Szerintem ne legyel szegyellos es nyugodtan zuhanyozal meztelenul ! En is reggeben igy csinaltam ! F36
2020. jan. 12. 10:54
 12/12 anonim válasza:
100%
Iskolás koromban, osztályal voltunk, nem kimondót táborozó ház inkább több szobás nyaraló felé volt, egy szobába 4en voltunk, közös zuhanyzó fürdőszoba volt, volt ben 3 zuhany fülke, külön mentek lányok aztán a fiúk, ez által szobában le kellet vetkőzni mindenkinek meztelen, mentünk a zuhanyzóba, senkinek nem volt ezzel baj ez azért volt így másik iskolának volt gond valakinek ruháját tönkre tették meg a törölközőt is, így törülközőnket végen le kelet adni gondnok takarító ki vette a fakkokból ki rakták szárítani plusz, nem volt gond akár el tűnik vagy bármi, az hogy meztelen vonultunk a zuhanyzóba oda figyeltek diákok ne legyen kellemetlen helyzetbe.
2022. ápr. 13. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!