Hogy szokás táborokban zuhanyozni?
Figyelt kérdés
(18 alatt)
Láttam már olyat hogy úgy zujanyoztak, hogy magukon hagyták az alsó gatyàt.
Egyáltalán szokás tàborban meztelenül zuhanyozni?
(Tudom hogy nem találtam el a kategóriàt, de nem tudtam melyikbe irjam)
2020. jan. 10. 18:12
11/12 anonim válasza:
Szia ! Szerintem ne legyel szegyellos es nyugodtan zuhanyozal meztelenul ! En is reggeben igy csinaltam ! F36
12/12 anonim válasza:
Iskolás koromban, osztályal voltunk, nem kimondót táborozó ház inkább több szobás nyaraló felé volt, egy szobába 4en voltunk, közös zuhanyzó fürdőszoba volt, volt ben 3 zuhany fülke, külön mentek lányok aztán a fiúk, ez által szobában le kellet vetkőzni mindenkinek meztelen, mentünk a zuhanyzóba, senkinek nem volt ezzel baj ez azért volt így másik iskolának volt gond valakinek ruháját tönkre tették meg a törölközőt is, így törülközőnket végen le kelet adni gondnok takarító ki vette a fakkokból ki rakták szárítani plusz, nem volt gond akár el tűnik vagy bármi, az hogy meztelen vonultunk a zuhanyzóba oda figyeltek diákok ne legyen kellemetlen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!