Egyetemi koedukált kollégiumoknál hogyan szokás zuhanyozni?
Figyelt kérdés
ha fiúk lányok egy helyen zuhanyozna akkor van valamiféle beosztás vagy mindenki együtt fürdik amikor akar? Mennyire figyelnek oda egymásra ilyenkor pl.: ha egy lány kijön a zuhany alól akkor a fiúk nem foglalkoznak vele vagy megnézik a többieket? HOgy szokás viszek magammal ruhát és leteszem valahova vagy törölközővel végigmegyek a folyosón?2015. aug. 31. 14:52
1/9 anonim válasza:
Egy fiú, egy lány, egy fiú, egy lány. Meg kell lennie a sormintának.
2/9 anonim válasza:
Koedukált helyen is szokás külön férfi és női mosdót, fürdési lehetőséget biztosítani.
3/9 anonim válasza:
Van olyan kollégium, ahol közös fürdő van?? Szerintem nincs.
4/9 anonim válasza:
muszáj külön női és férfi fürdőt biztosítani emeletenként . Én is koleszos vagyok, koedukált koli.. de azon szerencsések közé tartozok, hogy a szobámba van fürdőszoba
5/9 anonim válasza:
Nálunk külön volt fiú és lányszint, minden szinten a folyosó végén volt közös zuhanyzó. Volt olyan is többször, hogy valamelyik lány a mi zuhanyzónkat használta, akkor csak kitett egy papírt az ajtóra, hogy "lány van bent".
6/9 A kérdező kommentje:
nálunk a koliban úgy lesz hogy közös a fürdő wc..
2015. szept. 1. 12:01
7/9 anonim válasza:
nálunk közös zuhanyzó van. törölközőbe csavarva megyünk ki meg be. bekopogsz, így tudod, hogy ki van bent, aztán vagy bemész, vagy megvárod, míg kijön.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Most már kezdtem kitapasztalni.. itt sajnos nincs lehetőség kopogásra ugyanis átlátszó függnyök vannak :s
2015. szept. 10. 07:59
9/9 anonim válasza:
Milyen kezdetleges koli már az? Valami afgán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!