Az egyetemi illetve főiskolai gólyatáborokban lehetnek koedukált szobák?
Nem baszótábor, hanem gólyatábor!
És a gólya jelenleg az elsőévest jelenti, nem pedig azt, aki a gyereket csiná.. izé, hozza!
Nincsenek koedukált szobák, az egyetem rendezvényei nem a családalapításról szólnak, ezt oldjátok meg máshol.
Nincsenek vegyes szobák egyáltalán, akárhova is mész. Maximum egy szobával arréb lesz. :)
Amúgy meg kb csak este mikor alszol, akkor vagy a szobádban, máskor átjárkálhattok, de az sem baj, ha ismerkedtek másokkal. :)
Nem tudom, honnan tudhatnák a szervezők, hogy ki kinek az ismerőse. Úgyis feltehetőleg véletlenszerűen fognak helyet foglalni a gólyák, ahol éppen helyet találnak. Emiatt azt javaslom, hogy hamar menjetek ágyat foglalni, amikor még lehet találni két fennmaradó üres ágyas szobát. Az azért előfordul, hogy lányok inkább egy-egy szobába tömörülnek, a fiúk meg persze szeretnének közéjük vegyülni. Nekem ágy se jutott egyébként, elfoglalták a helyemet, így kénytelem voltam máshol vendégeskedni.
Máskülönben pedig ne is egymással foglalkozzatok a tábor ideje alatt, főleg, ha csak barátok vagytok.
Nálunk úgy jött ki, hogy egy fiúval raktak minket egybe, mivel úgy volt szoba és kész. Nem volt semmi, nem kell túldramatizálni az ügyet -- bemész a fürdőbe öltözni, és annyi, nem pisisek, hanem fiatal felnőttek vagytok, a normálisabb táborvezető ezt belátja.
Ha viszont nem engedik nektek, akkor azt illik tiszteletben tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!