Tudnátok nekem olyan országot?
2017-et írunk, ma már nincs olyan, hogy valami ne legyen köztudatban. Vannak kevésbbé népszerű országok, de sajnos gyakori, hogy azért nem népszerű, mert nem biztonságos.
Szerintem egyébként régi szovjet országok, Grúzia, Azerbajdzsán, Örményország érdekes lehet és turisztikailag annyira nem felkapott. Ázsia egyre nagyobb turisztikai központ, de lehet találni érdekesebb, kevésbbé felkapott helyeket, pl. Indonéziában, Kínában, Mongoliában stb. Kérdés mennyi pénzed és időd van.
Először is köszönöm a válaszokat! :) A "nincs benne a köztudatban" dolgot úgy értettem, hogy oké, hogy tudnak róla az emberek, de kevesen mennek oda nyaralni.
Az meg teljesen mellékes, hogy nekem mennyi pénzem van, és mennyire problémás az odajutás, nem szándékozom utazni sehová. Viszont az országokra majd ránézek, és választok egyet, amelyik majd leginkább beleillik az elképzelésbe. :)
Na akkor, Grúzia oké de fullon van turistákkal, Örményeknél és az Azerieknél sokkal kevesebb turista van.
Kína, Kambodzsa, Nepál és Peru mindegyikben voltam és hemzsegnek a turistáktól viszont szuper országok és ha pl Peruban északra mész (off the beaten track) akkor sokkal kevesebb a turista
Közép Ázsia országok, Kirgiz, Tajik és Üzbegisztán érdekes és nem sok turista
Afrika: Etiópia (most oda megyek), Ghana, Botswana érdekes és nincs sok turista
Indonézia is jó de le kell térni a járt útról mert ott is lég sok a turista, de nem vészes
Szóval van sok ország ami az igényeidnek megfelel.
Grúzia
Most voltam ès csak JÓ tapasztalatom van, a szìvem mar húz is oda vissza :)
Èa baromi olcsò.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!