Mely országot éri meg kiválasztani, ha hosszútávra tervezek? 19/L
Sziasztok!
Szóval eljött az az idő, amikor egyetemre kell jelentkeznem. IB diplomám van (nemzetközi érettségi) és külföldre tervezek. Olyan országba szeretnék egyetemre menni, ahol hosszútávra is érdemes tervezni. Több európai egyetemet is neztem, bár sokan riogatnak, hogy Europa aláírta a halálos ítéletét és nem tart ki sokáig. Természetesen Európán kívüli egyetemeket is szeretnék megjelölni.
Angolul, olaszul es németül felsőfokon, franciául középfokon irok, olvasok es beszelek. Az alábbi városok egyetemeket neztem ki, de szűkítenem kell a listát, ugyanis csak 5-ot jelölhetek meg.:
München es Berlin (Németország); Zürich, Lausanne, Bern és Genf (Svajc); Bécs (Ausztria); Padova es Milánó (Olaszo.); Párizs es Bordeaux (Franciao.); Edinburgh es Glasgow (Skócia); Toronto, Vancouver es Montreal (Kanada); Auckland (Új-Zéland).
Ha számít valamit akkor olyan szakra szeretnek jelentkezni ami a környezettel, emberekkel... foglalkozik. Peldaul ilyet neztem hogy Geography with sociology, Business with environmental sciences...
Olyanok válaszát várnám akik kint élnek vagy hosszútávon mar éltek kint. Hol érdemes terveznem?
Előre is köszönöm az értelmes valaszokat!
Okos lánynak tűnsz, ha szép is vagy akkor elveszlek és mehetünk Kanadába. Vannak rokonok, és évente egyszer kétszer legalább kinnt vagyok pár hetet, esetleg 1-1,5 hónapot. Összehasonlíthatatlan számomra, nagyon szép. Én csak azért vagyok még itthon mert nagyon jól keresek, és teljesen meg vagyok elégedve a környezetemmel, így meggondolandó.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!