Ti idegesek vagyok ha rossz idő van amikor nyaraltok?
Igen, mivel legutóbb 3 éve jutottunk el nyaralni, és most is ennyi szabi jutott össz.
Mi csak a balcsin voltunk, szóval kerestünk egy gyógyfürdőt a környéken, elmentünk hajókázni, kevésbé esős napon kirándulni... szóval volt program, de azért csalódott és mérges vagyok, hogy csak ennyi jutott. Persze, mióta hazajöttünk, kánikula és melegrekord......
Én nem, mondjuk én a városnézős nyaraló vagyok, nem a strandolós. Nem vagyok egy aktív ember, úgyhogy én esős napon megelékszem azzal is, hogy becsücsülünk valahová inni-enni. Tudom, otthon is lehet bárhol, de hát istenem, egy megyével arrébb még is más a levegő. :P Meg a kilátás.
Mondjuk én nem zavartatom magam, vihar ideje alatt nyilván mem megyek semerre, de egy kis esőben szívesen elsétálgatok, persze megfelelő öltözékben.
Külföldi nyaralásnál már nem szoktam ilyen pozitívan hozzá állni a dologhoz. :D Csak hát hiába írok a NASA-nak, hogy ne legyen xy ország, xy városaban eső ettől-addig, le se füttyentenek. Nem is értem :(
Én kajakoztam 3 napig szakadó esőben. Nagyon békés volt. Egy tömegközlekedés felhúz, mint a nyári eső nyugtatóan hat rám.
Nem vagyunk egyformák.
De valószínű vannak benti programok is.
Kiállítás, rendezvények, pince látogatás, barlangászás, fedett stadionokban akár sport események. Párizsban a Quai Branley úgyis egész napos program.
Gótikus és neogótikus épületeken a vízköpők nagyon látványosak, ha van elég eső.
"mit csináltok? (pl szakadó esőben)"
Olyankor nem a kutyát viszem ki sétáltatni,
hanem az aranyhalakat.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!