Holnap után fogok először repülőn utazni, Amerikába, összesen 24 óra az út, és nagyon izgulok. Letudnátok írni nekem, hogy milyen érzés? Tériszonyos vagyok, ezért ablak mellé ne üljek?
Neked is!
Egyébként most látom, hogy rossz topikot választottál, Memphis és Tennessee Észak-Amerikában van.
Nehogy elmenj Dél-Amerikába! :-D
én csak kétszer fél órát utaztam repülőn, Debrecenből Budapestre, de csak kipróbálás céljából. Amikor felszáll a repülő, akkor hirtelen gyorsul fel, az ülésbe préselődsz, de ez csak addig amég nem vagytok levegőben, utána egész jó, főleg amikor kanyarodik a gép :D
mivel légcsavarossal utaztam ezért nagyon zajos volt, a saját hangomat alig hallottam
Méh mindig a legbiztonságosabb tömeg közlekedési eszköz a repülő.Nagyon szeretnék én is repülővel utazni.
Helikopterbe már voltam,,,az amikor le szál nagyon meredek ,mert függőlegesen száll le.Sport repülőn is voltam ,de az nem olyan amit ti írtok elégé rázkódik.De az utas szállító az biztos nagyon jó,,és gyors. :)
Csak óvatosan az ablak mellé üléssel.
Előfordulhat, hogy a melletted levők elalszanak aztán fel sem fogsz tudni kelni az ülésedből.
No pisi, no séta:-)
"Előfordulhat, hogy a melletted levők elalszanak aztán fel sem fogsz tudni kelni az ülésedből. "
na csak azt ne mond, hogy ilyenkor nem keltenéd fel...
lesz@rom, hogy bunkóság, de mégsem pisálhatok be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!