Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kulfoldon elo magyarok!...

Kulfoldon elo magyarok! Milyen erzes volt hazatelepulni tobb ev utan Magyarorszagra? Mennyi idot voltal kulfoldon es hany eves vagy?

Figyelt kérdés
Koszonom:)
2010. nov. 22. 21:59
1 2
 1/12 anonim válasza:
74%
Kínában voltam 2 évet 15 vagyok. Kicsit rossz érzés volt, mert nagyon megszerettem odakint élni, de ugyanakkor haza is akartam jönni.:/ egyik szemem sírt, a másik nevetett. De most is bármikor visszamennék, csak megint jönne a honvágy...
2010. nov. 22. 22:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa kérdés -- ha valaki külföldön él, akkor nem települt haza :) Én Kanadában élek két éve, előtte másik kettőig nem igazán laktam sehol (érdekes volt...) és bár előfordulok Magyarországon családnézőben, azért csak örülök ha hazajövök -- és az nem Magyarország, hanem Kanada. 35 éves múltam.
2010. nov. 23. 11:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnél a pont. De ez személyfüggő, van aki megtalálja önmagát az új hazájában - van aki csak ott igazán - van aki mindig vissza fog vágyni.

És van a kettő között vacilálók, na ők vannak a legrosszabb helyzetben, mert sehol sem tetszik nekik igazán.

2010. nov. 23. 19:39
 4/12 A kérdező kommentje:

Bocsika,a kerdest nem jol fogalmaztam meg :)

Kulfoldon elunk 12 eve,hazakoltozunk hamarosan Magyarorszagra. Nem tudom,hogy milyen lesz ujra otthon,amikor latogatoban voltunk,akkor nagyon jo volt. Mennyi ideig tart ujra belerazodni a regi eletunkbe(?),ezt nem tudom.

2010. nov. 23. 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok, 5 évet éltem kb külföldön. pár hónapja jöttem haza, és eddig elég jól érzem magam. viszont mikor ennyi idő után költözöl haza, már a másik országot is kicsit a sajátodnak érzed, készülj fel rá, hogy itthon is "honvágyad" lesz, és akármi nem fog tetszenni, azt fogod gondolni, bezzeg mikor kinn voltunk, ott nem így mentek a dolgok...
2010. nov. 24. 13:58
 6/12 A kérdező kommentje:
5 ev is eleg hosszu ido !Lehet,hogy most meg nincs,de kesobb lehet,hogy lesz honvagyad. Nekem biztos,hogy honvagyam lesz,az a baj,hogy tul messze vagyunk Magyarorszagtol es nem tudunk barmikor visszalatogatni.
2010. nov. 24. 19:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kor függő is azért.

Könyebb kint ragadni ha fiatalon megy ki az ember és öregebben sanszosabb a honvágy.

2010. nov. 25. 02:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok, 5 éve külföldön, ebből 3 év Anglia és 2 Franciaország. Jelenleg is Franciaországban lakom, de épp otthon töltöttem másfél hónapot.

Borzasztó volt visszajönni ide. Maradtam volna inkább otthon. Jól élek itt, nincs gondom, de.. nem az igazi. Amint lehetőségem lesz rá, azonnal visszaköltözöm Magyarországra.

2010. nov. 25. 13:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Mi is igy vagyunk ezzel,maradhatnank itt,de Magyarorszagon masabb elni.Tavol elni a csaladtol,baratoktol nem az igazi.A magyarok jonnek-mennek,baratok is csak egy ideig vannak,mas nemzetiseggel baratkozni,pedig nem olyan konnyu.Lehet,hogy ezzel csak en vagyok igy?

Koszonom az eddigi valaszokat!

2010. nov. 25. 18:50
 10/12 A kérdező kommentje:

13.26

Miert nem szeretsz elni Franciaorszagban?Persze,ha nem titok:)

2010. nov. 25. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!