Kulfoldon elo magyarok! Milyen erzes volt hazatelepulni tobb ev utan Magyarorszagra? Mennyi idot voltal kulfoldon es hany eves vagy?
Figyelt kérdés
Koszonom:)2010. nov. 22. 21:59
11/12 anonim válasza:
Én jelenleg Angliában élek.21 éves vagyok. Kb 1,5 éve vagyok kint és én nagyon nehezen viselem. Eleinte nagyon jó volt mert új élmények, új ország és látnivalók de ahogy telik az idő egyre jobban hiányzik a család... Sok ember szóba sem áll velem mióta kint vagyok mert irigyek és csak azt látják h nekem milyen jó lehet....én nagyon szeretnék haza költözni csak azt nem tudom, hogy otthon miből élnék meg!?És igaza volt annak a hozzá szólónak aki azt Írta, hogy ha külföldön vagy vágysz haza, ha otthon akkor vágysz vissza...de én mindenképpen haza költöznék ha lenne otthon valami lehetőségem...jah és fiatalon sem könnyebb szerintem mert elég ijesztő hirtelen kiszakadni a családból és egyedül maradni a nagy világban :)
12/12 anonim válasza:
22 multam es most leszek itt 4 eve. Bele se merek gondolni hogy tud valaki evek utan haza menni, es hatrahagyni kulfoldot! Nekem csak a remalmaimban jon elo, hogy haza kerultem es otthon korulvettek megint a problemak, de akkor a vegen mindig hiszterikus bogesbe kezdte, majd felebredtem, es nyugodtam aludtam vissza: "meg mindig kulfoldon vagyok, no worries"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!