Így Brazíliába? (lent)
Figyelt kérdés
Portugált tanulok gimiben, három év múlva remélhetőleg lesz belőle középfokúm.A középsuli után az egyetem előtt szeretnék elvégezni egy idegenforgalmi,utazásszervező OKJ-s képzést.2016-ban az olimpiűra szeretnék kimenni Rio de Janeiroba idegenvezetőnek tolmácsnak (magyar,angol,francia).
Szerintetek lehetséges,illetve lehet így egy jól fizető melót találni?
2011. szept. 17. 10:50
11/13 anonim válasza:
....ja igen es sok tudatlan azt hiszi hogy Braliaban keves a fizetes,olcso az elet! 2010 ben voltam, a fovarosban illetve Sao Paoloban is egy ejjeli or fizetese 2000 real azaz 230.000ft tehat te gondolom majd tobbet kereshetsz...
12/13 anonim válasza:
Te tisztára agyalágyúlt vagy.Minek mész brazíliába ha nem tudsz ökéletesül Brazil portugálul, ami nem mindegy a szimpla porguállal!!! Szegényebb mint magyarország, veszélyesebb.Amúgy nehezen kapsz vízumot. A brazilok inkább magyarba jönnek nem hogy
13/13 anonim válasza:
Nem vagy az! Én is ilyesmiken töröm a fejem. Én is gimis vagyok és portugált tanulok és szeretnék valamit kezdeni vele még ha nem is Brazíliában....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!