Mi a legolcsóbb módja, hogy kijussak Brazíliába? És kell oda valami speciális engedély (vízum, vagy egyéb? )
vízum biztosan kell.
a kijutás legolcsóbb - bár kissé nyűgös - módja, ha megtanulsz úszni :)
Egy évig éltem Brazíliában és szerintem igenis megéri oda utazni akár csak rövidebb időre is. A közbiztonsággal kapcsolatban meg csak annyit mondanék, hogy van olyan brazil barátom, akit életében nem raboltak még ki mielőtt Magyarországra jött volna...
Repülőjegyek talán a TAP-nál vagy Air France-nál a legolcsóbbak! Vízumra három hónapnál rövidebb tartózkodásnál nincs szükség, védőoltás viszont kell!
Szia!
Itt élek Brazíliában, és már többször megtettem ezt az utat.
Nem kell vízum ha 6 hónapnál kevesebb idöt szeretnél itt tölteni (2001 óta). De 3 hónap után a Policia Federal-nál meg kell hosszabbítani az engedélyt, ami nem egyszerü.
Nem kell semmilyen oltás, a sárgaláz elleni is csak pazarlás, hacsak nem az Amazonas-környékére mész, de itt (azaz Brazíliában) ingyen beadják azt az oltást, ami mindennel (igazolás, stb.)együtt Mo-n 20 000 Ft.
Legolcsóbb valóban az Air France, vagy a TAP társaságokkal való repülés.www.vista.hu(akciós jegyeknél szinte mindig van Brazíliába jegy), vagy az Aeroviva ut. irodánál érdeklödj. Repüléssel kapcsolatban jobban ajánlom a TAP-ot, mert új gépekkel megy, és 10-15 órát nem kellemes a Boeing gépekkel végigutazni...
Sao Paulo a legolcsóbb város, a buszozás nem túl drága, de a brazil utak borzalmasak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!