Brazíliába megyek a családdal Januárban hogy kell ezt csinálni?
arról lenne szó, hogy liszabonban kell egy éjszakát töltenünk, úgy van jegy, de elvisznk szállodába transferrel, és hoznak is vissza a repülőtérre másnak, a továbbinduláshoz.
azért választottuk ezt, mert így olcsóbb hármunknak.
annyi lenne hogy: a csomagot amikor feladom, akkor azt FORTALEZA BRAZILIA-ra adjam fel a csomagot, vagy liszabon, és ott újra fel kell majd adni, vagy 1 napig hol van olyankor a csomagunk?
légyszi írjatok.
tiszta káosz van most nálunk.
Ugyanígy mentem Rióba.
Én azt mondtam, hogy feladom Rióig a csomagot(bár jobb ha nálam van egy két fontosabb dolog a szállodában...), ennek ellenére kiadták Lisbonban, jó, hogy megvártam a csomagokat.
Ami bonyi volt, hogy fel kellett keresni valamilyen pultot, ahol kiadjak a taxira a papírt, de az már este zárva volt, szóval nem volt egyszerü.
A szállás jó, reggel asszem 6(vagy 7?)kor van szállodai kisbusz, ami kivisz ingyen a reptérre, visszafele nem kell a taxival bajlódni.
Szerintem jobb ha nem adjátok fel a csomagot, gondolom késön értek a szállodába, nem kaptok vacsorát se, csak reggelit, jobb ha van nálatok enni-innivaló.
Nagyo nszépen köszi, sokat segítettél, KÖSZI!
vacsit, és reggelit is kapunk, pedig turista osztály, és a társaság intézi, akkor lehet hogy csak liszabonba kellene a csomagot feladni, és onnan fortaleza brazilia-ba, vagy egyenesen fortaleza-ba.
nincs semmiért sem szükségünk rá.
??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!