Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Repjegyet vennék, Dél-Amerika-...

Repjegyet vennék, Dél-Amerika-ba de ott hova? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nagyjából mindegy hova érkezem és honnan jövök vissza, csak olcsó legyen.Amire van időm(egy privát szervezésű körutazás lesz)Venzuela, Chile, Peru, Columbia, Ecuador, Argentina déli része(Túzföld Patagonia)Bolivia.

Ezeket akarom mindenképp megnézni, így mindegy hova érkezem, csak economi legyen a repjegy.Tipp, tapasztalat, hogyan hova????

2011. jún. 28. 12:45
1 2
 11/19 sophie00 válasza:
minek az? ugord át az tengert! ja meg ott van a malév, wiizzaiir oldala... meg a google-t is feltaláltáák már.-.- okos ember.
2011. júl. 25. 14:48
 12/19 anonim válasza:
100%

12:10

Miért kéne neki Egyiptomba mennie? Mert ott a tenger? Ha választani lehet én is tuti Dél-Amerikába mennék körutazásra. Annyi kalandot, látnivalót, tapasztalatot, élményt Egyiptomba tuti nem szerzel:D

Kedves Kérdező, ha megteheted, hát menj. Élvezd az utat, bővítsd a látóköröd helyettünk is!:)

Amúgy szerintem, Argentínával vagy Chilével kezd, ha már mindegy.

Sok sikert!

2011. júl. 26. 08:01
 13/19 A kérdező kommentje:

Kedves sophie00

Ezek szerint nem nagyon erted a kerdest.Spanyolorszagban elek, igy nincs sok gondom.Gogle egy fos.Azok hasznaljak akik el vannak veszve a vilagban.Csak gondolam lesz olyan aki mar volt es tudja mikor hova olcsobb a jegy.Szamodra biztos idegen a dolog, de a epjegyek arai orszag es evszakhoz vannak kotve.Emelett amikor itt nyar van ott tel, es en ugye az itteni telbol megyek aaz ottani nyarba.Nem mindegy hova erkezem.

Egyiptomba majd akkor megyek amikor itt lezavartam mindent es amugy sem az elsok kozott van amik a listan vannak.Ami meg idetartozna, de nem igazan vag temaba.So orszagban voltam es mindenhol megprobaltam abban az idoszakban erkezni amikor a legtobb latnivalo van es a hely legautentikusabb oldalat lathatom.Egyiptom???Biztos jo, de majd ha 45 leszek elmegyek.Addig meg van idom.Oda pihenni mennek, en meg hatiszakozok.

Koszi a jokivansagokat, megfogadom es elvezni fogom mindenki helyett.

jah 5 csillag?Minek, ha ugysem vagyok a hotelben?

2011. júl. 31. 15:33
 14/19 anonim válasza:
anyukám volt Ecuadorba azóta is visza akar menni:D akárhova is mész jó utat :)))
2011. aug. 3. 12:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Peruról tudok nyilatkozni: Lima nem nagy szám, ne tervezz ott sok időt, ami érdemes: Nazca vonalak (a város egy porfészek), esetleg még Paracas, Machu Picchu - mindenképp, ha van lehetőséged tedd meg az inka utat.

Esetleg Puno és a Titicaca tó, bár én egy sárfészeknek tartottam és másnap el is mentünk onnan, de állítólag az úszó szigetekre érdemes elmenni.

2011. szept. 3. 00:46
 16/19 Eszter077 ***** válasza:
Szia! Eldöntötted már, hogy hova utazol? Én decemberben megyek Limába, ha esetleg érdekel, írj!
2011. szept. 6. 18:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit túltervezted magad, de a te dolgod. Egy utazási irodában (még Madridban, vagy Malagában is) csak néhány lehetőséget vázolnak, ami nekik jó. Ha neked ennyire fontos az útiköltség, abba bizony munkát kell ölni. Tévedsz, ha az internetes repülőkeresőket lebecsülöd, nagyon jók, én is onnan néztem ki mindent percre (történetesen Bp - Rio - Lima - Sao Paolo - Bp). A legjobb Madridból menni, európából az a legolcsóbb és a legtöbb lehetőség (nemhiába spanyol gyarmatok).

Menj rá egy repjegy keresőre, (pl. repjegy.hu, de biztos van .sp is) és keresd végig országonként és naponként. Ami tavaly volt, nem érvényes. Nekem 600 €-ból jött össze egy retur, de pár nappal lekéstem egy 400€-at, már elfogyott. Az olcsó jegyeknek az a hátrányuk, hogy néha 6-8 hónappal előbb le kell foglalni, kifizetni, ha nem jön össze, ugrott. Ettől olcsó.

Szóval kísérletezz, helyetted nem találhatja ki senki. Sok sikert.

2011. okt. 4. 17:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Korbejartam en is egy eve,Super elmeny,de ha spanyolban elsz, menj eloszor a kanari szigetekre,tenerife szigetere.onnan van egy Santa Barbara airlanes nevu ceg Teneriffe norte-caracas returba 200.000ft a jegy "veluk mentem en is" Caracasbol van busz santa elena de auiren -be a brazil hatarra vagy mehetsz kolumbiaba is,nem dragak a jegyek altalaban 10-20 dollar/1000km sok sikert remek elmeny lesz,ha erdekelnek fotok, Ongo.hu utazasi portal ott megnezheted a fotoimat del amerikai korutazasomrol, "kotvacsi" neven vagyok fennt,csak regisztralj,amugy ott mas is sok hasznos infot ad neked, a hulyeket szurd ki es ne foglakozz veluk mert nekik csak az faj hogy ok sosem jutnak oda,jo utat es nem kell felni nem veszelyes, ez csak duma,de azert az alapveto dolgokat tartsd be ne vigyel sok kezpenzt, a bankartyaval meg vigyazz caracasban!
2011. okt. 11. 08:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Vagy mehetsz Issabonbon a TAP-AIR portugal legitarsasaggal Sao Paolo-ba 800euro returba,ha meg akarsz jegyet a netrol,eleg ha kinezed onnan es az Ibusz-nal megveszed, 5500ftot szamolnak a jegykiallitasert! Amugy Del amerikaban nagyon komfortosak az autobuszok,allitom hogy kulonbek kenyelemre mint az europai,a klima pedig mindegyiken mukodik,sot a Brazil autobusztarsasagok etkezest es minibar szolgaltatast is nyujtanak, a helyi repulok dragak es nem biztonsagosak azt nem ajanlom,megegyszer jo utat!!!
2011. okt. 12. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!