Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Repjegyet vennék, Dél-Amerika-...

Repjegyet vennék, Dél-Amerika-ba de ott hova? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nagyjából mindegy hova érkezem és honnan jövök vissza, csak olcsó legyen.Amire van időm(egy privát szervezésű körutazás lesz)Venzuela, Chile, Peru, Columbia, Ecuador, Argentina déli része(Túzföld Patagonia)Bolivia.

Ezeket akarom mindenképp megnézni, így mindegy hova érkezem, csak economi legyen a repjegy.Tipp, tapasztalat, hogyan hova????

2011. jún. 28. 12:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Hogy mennyibe kerül, az azon múlik, hogy mikor tervezed az utat, onnan akarsz-e visszajönni ahova érkeztél, vagy másik reptérről. És persze az is számít, hogy akarsz-e belső járatokon utazni (mi Perun belül is repültünk, Te pedig hosszabb utat tervezel).

Mondok árat szívesen, ha megmondod mikor indulnál és mikor érkeznél.

2011. jún. 28. 18:45
 2/19 A kérdező kommentje:
Pfúúú.Nem tudom hova akarok érkezni.Lima volt a terv, de bármelyik ország szóba jöhet.Caracas-al is szemeztem, de nem tudom.Az igazság az, hogy megyek egy nagy kört.Lemegyek a Túzföldig, Chile és argentina határain cik-cakk-ba aztán fel a nyugati parton, és a vége Bolivia, a háromas határ, Peru, Ecuador, és Venezuela.De ha olcsóbb a jegy Peruból, akkor onnan jövök haza.Low budget-ből megyek(havi 1000 eu 4 hónapra+repjegyre 2000, de jó lenne ha olcsóbb lenne)így ha nem költöm el minden pénzem repjegyre az sem baj.A tervben bármi változhat így a hazaút időpontja az március vége április eleje lesz.Indulni decemberben akarok, vagy januárban ahogy lesz olcsóbba jegy.Februárban néztem jegyet akkor 633 eu volt innen.(Spanyolországból)De az júniusra volt és télen nem akarok menni.Inkább üsz, vagy tavazs.Tavaszt lecsúsztam, ősz marad, és az indián nyár.Tökéletes.Patagóniában úgyis hideg van Ecuadorban meg meleg, majd kibekkelem a kettő közti űrt.Repkedni nem akarok az országok közt, arra már megvan a terv.Csak az odajutás a necces.De mondjuk olcsó jegyet Januárban és vissza májusban???Madridba és -ból kell, mert itt lakom Málaga mellett és nekem ez a könnyebb.Amszterdam nem szimpi.Mármint szimpi, de nem akarok felmenni, ha nem muszáj...
2011. jún. 29. 13:54
 3/19 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem vagy normális. Beszélj a házmesterrel.
2011. jún. 30. 11:50
 4/19 A kérdező kommentje:
miért is nem vagyok normális?Legalább nem itthon dekkolok.2 évente elmegyek ide oda lazítani.Ennyit megtehetek, ha már beledöglök a melóba a maradék időben.Na jó nem, de akkor is ennyit megérdemlek.A legtöbben évente többször nyaralnak.Én 2 évente egyszer.
2011. júl. 1. 12:12
 5/19 anonim ***** válasza:
Jó utat kívánok neked!
2011. júl. 3. 23:54
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszi.De még vacilálok, hogy hova érkezzek.Venezuela egy kicsit most para.Nem tudom menjek-e vagy ne.Még a végén ottragadok, és az nem lenne jó.Bár egy Venezuelai ismerősömmel megyek, ha megyek, illetve Ő is akkortájt meg, majd ott találkozunk. De köszi, remélem mihamarabb eldől a dolog, mert már tűkön ülök
2011. júl. 4. 16:26
 7/19 anonim válasza:
Szerintem menj el utazási irodába és kérdezd meg :) A repjegynél pedig ne számíts olcsóra :S Sok sikert! :)
2011. júl. 7. 18:32
 8/19 anonim ***** válasza:
Azt kell tenned h megnyitod a googlet, és végigmész az országokon. Pl beírod, repülőjegy Budapest-Venezuela, aztán így tovább előbb utóbb megtalálod a legolcsóbbat.
2011. júl. 13. 00:45
 9/19 -Gamer- válasza:
Rio
2011. júl. 15. 15:18
 10/19 anonim válasza:

Én azt furcsállom, hogy miért pont Dél-Amerika. Miért nem Egyiptom, például? Elmész egy utazási irodával 2 hétre és sokkal olcsóbban kijössz programokkal, all-inclusive ellát

ással és egy 5*-os szállodával tegnerpart mellett. =)

2011. júl. 22. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!