Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Aki volt Irakban (Bagdad)...

Aki volt Irakban (Bagdad) kérem írjon!?

Figyelt kérdés
Hàrom hò mùlva Bagdadba fogok menni a férjemhez a gyerekkel együtt, de kicsit fèlek az egèsztől. Háborús a helyzet na meg ha jól tudom ott vannak a tálibok akik kivégeznek európaikat meg a siita muzulmánokat. Ha megtudják hogy siita vagyok a vezetéknév miatt, nem lehet rejteni, lefeljeznek. Lehet, hogy ezek mind rémhírek de engem az érdekel, aki ott volt, hogy milyenek voltak élményei, és hogy tényleg ennyire veszélyes vagy csak hazugság az egész? Mit gondolnak a helyről?

2014. máj. 26. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami troll megint? Talibok Bagdadban? Lefejezni nem szoktak senkit Bagdadban. Haboru pedig mar reg nincs.

Ettol fuggetlenul, egesz Irakban gyakori a robbantasos merenylet, par napja [link] eppen siita zarandokokat oltek meg e modon.

2014. máj. 26. 23:50
 2/4 anonim ***** válasza:
ez egy kicsit nekem is sántít... ha iraki a férjed, honnan szedsz ilyen tálibos butaságokat?
2014. jún. 24. 10:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Most már mindegy..,,
2014. jún. 29. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Milyen volt az út?
2016. jún. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!