Doree22 kérdése:
Elutaznátok Japánba, ha lehetőségetek lenne rá? ><
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 16:04
1/12 anonim válasza:
Nem tudom mi értelme van ennek a jelnek ><
2/12 anonim válasza:
Ha csak úgy lenne időm/lehetőségem/pénzem, akkor nem Japánba mennék.
Ha csak arra kapnék lehetőséget, hogy 2 hétre elutazzak oda és utána kitérő nélkül vissza, akkor is természetesen élnék vele - érdekes helynek tűnik, bár szerintem vannak szebb és érdekesebb helyek is a világon.
4/12 anonim válasza:
Én nagyon szívesen elutaznék. Mondjuk kicsit tartanék attól, hogy pont akkor lesz földrengés, mikor ott vagyok, vagy hogy sugárfertőzött leszek, mert mondjuk pont akkor történik olyasmi, mint ami nemrég a híradóban volt, hogy valami radioaktív dolog befolyt az óceánba és hogy a környéken nagyobb lett a rákos betegek száma. De amúgy nagyon szeretem a japán nyelvet, meg a kultúrájuk is érdekel.
5/12 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül mennék, ha valaki fizetné (a férjemnek is)
7/12 anonim válasza:
Simán,mindig is szerettem volna megismerni a japán kulturát:)Imádom a Japcsikat!Ha eltudsz menni akkor ne hagyd ki!Nemfogod megbánní.18/F
8/12 anonim válasza:
Télen, ki tudnám élvezni ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=e_hq1aMweqU
De ki nem, aki Japánba menne? :D
9/12 anonim válasza:
Én mindenképp mennék. És fogok is...remélem. Ha van rá lehetőség, hülye aki kihagyja:)
10/12 anonim válasza:
Mindenképpen. Ha tehetném, már holnap útra kelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!