Szeretnék egy hónapra elutazni valahová, pontos célpont még nincs, ti hova mennétek, ha lehetne rá lehetőségetek?
Figyelt kérdés
Inkább Európán kívüli országok érdekelnének, Ázsiában, Afrikában...2012. jan. 12. 16:07
1/7 mmT válasza:
INDIA, Thailand, Tokio, Mauritius, Egypt,
2/7 anonim válasza:
Én maradnék Európában, Gran Canarián. Ha messzebb akkor Ausztrália.
3/7 anonim válasza:
Valami jó meleg helyre, ahol mindig süt a nap és meleg van pl.:
A Baraka csapattal szeretnék eljutni valami jó helyre a közeljövőben.
4/7 anonim válasza:
Egyénileg vagy szervezett útra mennél?
Ázsiában egy csomó klassz hely van, amire 1 hónap közel sem elég: Thaiföld, India, Nepál, Burma, Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Indonézia - ill. ezek kombinációja. A repülőjegy drága, de az ottlét, étel-ital, szállás sokkal olcsóbb, mint itthon.
Ázsiában még Japán ami szerintem fantasztikus, de árban egészen máskategória.
Afrikát nem igazán ismerem, a Dél-afrikai overland az elég jónak tűnik, illetve a Tanzania (Kilimandzsaro)-Kenya-szafaris programok... nem tudom, mi érdekelne.
5/7 anonim válasza:
Ha a pénz nem lenne gond, már rég úton lennék Hawaii-ra. Egyszer oda nagyon el szeretnék jutni :)
6/7 anonim válasza:
Mi most voltunk egy hónapig Maldívon, szívesen visszamennék bármikor. Ausztrál, estleg egy USA keleti parti körút.
7/7 anonim válasza:
kocsival Kinába és vissza. Vagy Új-Zéland.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!