Elutaznátok Japánba ha lenne rá lehetőség?
Ha nem lennének anyagi vonzatai, elutaznátok pl. néhány hónapra Japánba? A jelenlegi sugárzás meg helyzet mellett?
Életkort is irjatok, légyszives.
Ó, igen. Mindig is vonzott a japán kultúra. Néhány hónap talán elég is lenne rá, hogy legalább a felszínét megismerjem. :-)
55/F
Igen,m és jövő nyáron fogok is ott tölteni 2 hetet
21L
Köszönöm a válaszokat. Lenne lehetőségem jövőre visszamenni, de nem tudom nem-e veszélyes-e Tokio körül. Viszont ha mindenki belevágna, lehet nekem sem kellene kihagynom :)
Jöhetnek még válaszok :)
Ja, az életkor azért kell mert ha egy csomo 12-13 éves animerajongó kislány ir, akkor az nem teljesen releváns, tekintve h kötve hiszem, hogy ismerik a helyzetet. De minden válaszoló normális életkort irt, amely feltételezi hogy mindenki olvas/ hallgat hireket stb.
Tehát olyan emberek véleményére vagyok alapvetően kiváncsi, akik értenek is hozzá valamennyire, meg tudjákitélni a helyzetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!