Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Elutaznátok Japánba ha lenne...

Elutaznátok Japánba ha lenne rá lehetőség?

Figyelt kérdés

Ha nem lennének anyagi vonzatai, elutaznátok pl. néhány hónapra Japánba? A jelenlegi sugárzás meg helyzet mellett?

Életkort is irjatok, légyszives.

2013. szept. 30. 11:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kiskoromban laktam kint Észak-Japánban, odáig lényegében el sem ért a sugárzás. Szívesen visszamennék akár lakni is, csak ott se lenne könnyű elindítani az életet.

Pár hónapra, ha nem kellene nézni az anyagiakat-egyéb feltételeket, következményeket (kiesés itthon, stb.) bármikor mennék, Tokiótól délebbre még nem jártam, ott is szívesen körbenéznék.

28L

2013. szept. 30. 20:27
 12/21 hunbula ***** válasza:
100%
Kb másfél hónapja jöttem vissza Chibából, egy évig voltam kint. Még nem világítok a sötétben. Visszamennék bármikor.
2013. okt. 1. 14:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Hogy voltál kint 1 évig? Diák voltál?

Amúgy meg ki az, aki nem menne vissza? :D

Egyébként valahol olvastam, hogy Tokióban pont ugyanakkora a sugárzás, mint Amerikában, tehát 0.

2013. okt. 1. 16:54
 14/21 hunbula ***** válasza:
#13 Mondom Chiba. :) Egyébként bingó, tanultam odakinn.
2013. okt. 2. 16:07
 15/21 hunbula ***** válasza:
#13 Szintén, bocsi, le vagyok fáradva, holt olvastam. My bad. Korrektül a hogy kérdésre válaszolva, magánegyetem által felajánlott ösztöndíjjal.
2013. okt. 2. 16:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen kimennék, gyönyörű ország lehet.

Sugárzástól nem kell tartani. Ha kéne, ők tudnák és megtennék az óvintézkedéseket. Túristának ott bánkódása nem eshet :)

20F

2013. okt. 2. 21:43
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

hunbula: a Josai egyetemnél voltál? Nekem is az egyik ismerősöm ott volt.:)

2013. okt. 3. 06:02
 18/21 hunbula ***** válasza:
Bingó, Josai :)
2013. okt. 3. 09:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Osakában vagyok éppen, áprilistól kezdve valószinűleg Tokyo környékén tanulok tovább. Én úgy voltam vele, hogy ha több mint 100 millió ember el van itt, akkor nekem se lesz nagy bajom. Szeretnek otthon ijesztegetni ezzel a sugárzással, de nem kell megijedni tőle. Fél év alatt még nem lett semmi bajom, nem kezdek mutánssá válni, semmi :D

19F

2013. okt. 9. 03:45
 20/21 anonim válasza:
nem azért de ezt nem hagyhattam szó nélkül -.-" ugye tudsz róla ARROL hogy nem csak 12 13 évesek anime fanok ? ha nem 22 23 évesek is és tudnak mert niylván olvasnak arról amit szeretnek -.-2 istenem idióták vagytok
2013. okt. 12. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!