Törökországba repülőjegy 24 ezer forint oda-vissza mindennel. Nem átverés?
Találtunk egy utat csak pár napig foglalható. Bécsből Törökország oda vissza mindennel együtt nem egész 24 ezer forint. [link]
Anyum szerint ez lehet átverés. Szerintetek? Szállást lehet hozzá olcsón foglalni nekem nem kell a luxushotel mert kirándulni akarok nem dögleni.
9es: rakd már össze picit a dolgokat! Aki azon örvend, hogy 24e a repjegy az nagyrészt nem az a kategória akiről te írsz.
Nem utaztam még luxusban, ez igaz. De majd azt akkor teszem ha nem kell annak örvendeznem, hogy milyen olcsó a repjegy, mert nem számít. Amíg viszont számít a pénz, addig saját szervezésben és olcsón utazok. Szerinted ez nyomortours, lelked rajta.
Ha falumnak Európát tekinted, akkor valóban nem hagytam el, mert csak 9 külföldi országban jártam az elmúlt egy évben, de az mind európai.
Én amúgy nem állítottam, hogy nem tudnék 300ezret elverni ott, mert nyilván tudnék többet is, ki ne tudna? Csak azt, hogy ez fele annyibol is kijöhet.
Sajnálom, hogy pont te nem tudod összerakni a dolgokat!!
Pont fordítva van mint ahogyan írtad!
A kiírás alapján a kérdező nem egy gyakorlott utazó.
Vagyis nem fogja tudni annyiból kihozni az utat, mint pl. te.
Amúgy a transzfereket sem számoltad hozzá és a kirándulások, belépők árát is jócskán alábecsülted.
A napi 3xi étkezést sem étteremben kalkuláltad.
Az előre nem látható kiadásokról már nem is beszélve!!
Úgy, hogy nagyon is jó becslés az a 3százezer.
Oké, költsetek 300-at vagy akár 500-at is, mit bánom én? Örüljetek, hogy megtehetitek, de nem kötelező...
De hagy ne legyen már mindenkinek kötelező. Van aki luxusozni szeret, van aki meg hátizsákosan tök olcsón utazni, világot látni, meg van a kettő között mindenféle ember. Nem vagyunk egyformák, ennyi.
Jajj meg egy dolog megkerdeztem az Orıent Expresst ıs amı regen közlekedett Magyarorszagrol Istanbulba de persze mar az sıncs, ezt ıs megırta a MAV ZRT,bemasolom a levelüket ıde:
Tisztelt Utasunk!
Az Orient Express a régi formájában már nem közlekedik, az idei évtől mint különvonat került meghirdetésre egy utazási iroda szervezésében. Erről a különvonatról az utazási iroda honlapján, a [link] oldalon talál információkat.
Üdvözlettel:
Hegedűs László
Ügyfélszolgálati szakértő
Leírás: cid:image001.jpg@01CD3A69.65AA7760
MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.
Ügyfélszolgálat-MÁVDIREKT
Postacím: H - 1426 Budapest, Pf.: 56.
Székhely: H - 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.
Telefonszám: 06 40 49 49 49
Fax: +36 1 511 2093
E-mail: informacio@mav-start.hu
Web: www.mav-start.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!