Lehetséges, hogy ennyibe kerül a repülőjegy, vagy ez átverés?
Ez igaz. Vedd meg mielőbb. Mert később drágább lesz. Valamit még fel fog számolni a rendszer a kártyás fizetés miatt, de még akkor is olcsó marad.
(mindegy, hogyan fizetsz, valamit minden esetben felszámol)
Ja, és most kell eldöntened, viszel-e feladandó poggyászt, mert az még jó néhány ezres pluszban. Ha csak kézipoggyászt viszel, akkor marad ez az ár, a kézipoggyászra vonatkozó előírásokat (méret, súly, tartalom - megtalálod az oldalon) betartásával.
Üdv, HajDoktor
Madrid esetében ez a veszély (2. válasz) nem fenyeget. A gép a Barajas-ra megy, ahonnan az európai városok közül a legegyszerűbben lehet bejutni a városba. Metróval. Ha nem emeltek, akkor egy 2 eurós jeggyel. (városon belül olcsóbb jóval a metró)
Üdv, HajDoktor
Kimennek elém a reptérre, úgyhogy nem lesz gond bejutni a városba :)
Valaki esetleg el tudná magyarázni, hogy működik ez a foglalás? Elolvastam, ami ott az oldalon szerepel, de olyan bonyolultan írják le, nem nagyon értem.
Ez nem úgy van, mint ahogyan felettem írja a legutóbbi hozzászóló. Milliószor utaztam WizzAir-rel és mindig csak annyit fizettem, amennyit a gép az elején kiírt.
ÉUtaztam is Madridba jó néhányszor 5.990,- forintért, de már több helyre 4.990-ért, és legutóbb 2.990, forintért is.
Értelem szerűen, ha te feladsz poggyászt, nem veszed ki a pipát a biztosítás mezőből - tehát ha nem figyelsz oda - akkor mindenféle végösszeg lehet. De az alapszolgáltatáson felül minden esetben "csak" a tranzakciós díjat fizettem. 1-2 ezer forint.
Ja, és fel ne hívd a wizzairt, mert baromi drága (emelt díjas) számon lehet csak elérni őket.
Figyelj oda és akkor olcsón repülsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!