Törökországba repülőjegy 24 ezer forint oda-vissza mindennel. Nem átverés?
Találtunk egy utat csak pár napig foglalható. Bécsből Törökország oda vissza mindennel együtt nem egész 24 ezer forint. [link]
Anyum szerint ez lehet átverés. Szerintetek? Szállást lehet hozzá olcsón foglalni nekem nem kell a luxushotel mert kirándulni akarok nem dögleni.
ő így már körbeutazta a fél világot kb 2-3000 ft-os repjegyekkel
Gondolom Európát érted fél világnak, ugye? Mert hosszabb távra ritka ennyire olcsó jegy de Eu-n belül ez azért elég gyakori.
Azért azt ne gondold, hogy a nyaralás végösszege is alacsony marad.
Ez kettőtöknek egy hétre, 300ezer körül lehet...
"Azért azt ne gondold, hogy a nyaralás végösszege is alacsony marad.
Ez kettőtöknek egy hétre, 300ezer körül lehet..."
Nem mindenki szórja úgy a pénzt szerintem, mint te tennéd. Két főre repjegy tehát kb. 50, egy hétre szállás 2 főre szintén található kb. ennyiért vagy akár olcsóbban (booking.com-on most ellenőriztem), szóval ez így eddig mondjuk 100 ezer forint. Persze számoljunk még helyi utazásra, illetve Bécsbe is ki kell jutni meg egy hét alatt kaja, fagyi, szuvenír stb... hát én akárhogy számolom sehogy nem jön ki az a 300! Persze ha szórod a pénzt meg drága szállásra van igényed, akkor milliókat is költhetsz.
De ésszerű költekezés mellett két főre egy hét ezzel az ajánlattal kihozható 100-150ezer forint között biztosan.
14:05
Gondoltam, hogy olyan valaki beleköt majd a saccolt árba,
aki még az életében nem hagyta el a faluját,
avagy csak a "nyomor-tourist"-al utazott!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!