Jannuss kérdése:
Valakinek van tapasztalata az Etihad Airways légitársaságról?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ezzel utaznánk Ázsia egyik legmeszebbi pontjára, sajnos 2 átszálással. A buta kérdésért előre is elnézést, nem ismerem ezt a légitársaságot. Megbízható, egy szinten van mint pl. Swiss, Lufthansa, Finnair...stb? Nem fapados társaság ez? Üdv!2013. ápr. 18. 10:46
1/7 anonim válasza:
Szerintem jó - és nem diszkont - légitársaság, korszerű gépekkel, nem lesz velük gond. Itt olvashatsz róluk:
Legközelebb nézd meg a Qatar Airways-t is. Elsőrangú légitársaság, hatalmas ütemben fejlődik, többször utaztam velük, nekem nagyon szimpatikusak, jók a gépeik, remek a kiszolgálás, és sokfelé repülnek Ázsziában. Közvetlen járatuk van Bp-ről Dohába...
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi. Én is igy gondoltam. A Quatar Airlines-al az a baj hogy amig az Etihad-nál 150.000Ft egy jegy egy útra, addig ez 200.000Ft a Quatar-al:-( Megéri az az 50eFt plust. Kényelem, kiszolgálás, étel, ital? És ez ugye turista, nem is biznisz. Az horror ár nekem.
2013. ápr. 18. 13:46
3/7 anonim válasza:
Hogy mi éri meg neked, ezt neked kell tudnod. Az Etihad is el fog vinni at uticélodhoz, és alighanem ez a lényeg itt. Ha olcsóbb, akkor azzal kell menni. Nincsenek előítéleteim a légitársaságokkal kapcsolatban, sokfélével utaztam már (ázsiaiakkal, afrikaiakkal is), alapvetően mindegyikkel elégedett voltam, eddig még mindegyik leszállított a célállomásra... Mondjuk Ryanairrel még nem mentem, hallottam hogy az elég gáz, de az Etihad nem az a kategória.
4/7 anonim válasza:
Etihad az fasza, premium tarsasag.
Szerintem Swiss-t lazan veri, ok nem tetszettek nekem.
5/7 anonim válasza:
Az Etihad benne van a top10 legjobb légitársaságban világszerte. Én nagyon elégedett voltam velük.
6/7 anonim válasza:
Az Etihad szerintem egy nagyon jó légitársaság. Rengeteg légitársasággal utaztam már, de eddig a legjobb a Delta, a KLM, a Swiss, az Etihad és a Lufthansa voltak. Az Austrian sem rossz mondjuk. Én már sky priority member vagyok az Etihadnál is, úgyhogy nekem mindig vannak kedvezmények, extrák, de úgy egészében mindennel elégedett voltam.
7/7 anonim válasza:
A Qatar Airways nagyon jó légitársaság.
Bár én még csak Germanwings-szel utaztam, de sok jót hallottam a Qatar-ról is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!