Ki tartana velem egy kaland túrára gyalog Kínába?
Azt kell mondjam, hogy valami hasonlo valaszra szamitottam toled... XD
Nem sok, de te igy is felulmultad onmagad...XD
Ugyes kisfiu vagy, most ulj le es rajzolgass tovabb!
Lol
hát mert ti vajon, hogy néztek ki?
Utolsó te meg mennyé sz@rt lapátolni ;)
Torkotoknak ugrana ez a gyerek sz@rnátok bele a gatyátokba ha élőben látnátok...
PeggBundy: Hát simán :PPP
Az utolsó előttí hozzászolonak meg csak annyit hogy minek írsz feleslegesen??? :)
Én nem szart lapátolok, barátom. Remek munkám van és igen jól keresek vele. Ilyen helyesírással és emberi hozzáállással ez lesz az, ami neked nem fog sikerülni. Jó eséllyel a szarlapátolás a te dolgod lesz jobb híján, ha talán leérettségizel, ezért előre is köszönöm, mert szükség lesz rád nagyon, de tényleg.
Kérdésfeltevőnek meg: akkor mindenki jót nevetett és vidám - ez jó, szép napot! :)
De amúgy te, hogy jössz a hoz, hogy bárkit is fikázz? Most mondd már meg nekem lol..
Am meg a helyesírásba a noob- ok kötnek bele... ha akarnék írhatnék én normálisan is... akkora nagy szám, hogy helyesírás ellenőrzéssel tudsz írni normálisan xD
A munkád meg pont lesz@rom.. az emberi hozzáállásról meg ne dumáljunk mert te kötekedtél a gyerekkel te nyomorult...
A helyesírásba azok kötnek bele, akik tisztelik annyira az anyanyelvüket (igen, még ezen a valóságtól teljesen különböző dimenzióban is, az interneten!) és a hozzá tartozó szabályokat, hogy megfelelően ütik le azokat a nyamvadt gombokat a billentyűzeten. Ez nem "noob"-ság, ez alap.
Ami a másokba való belekötést illeti, én a kérdezőhöz szóltam, ő pozitívan reagálta le, akárcsak én ezt utána. Te jöttél ide harmadiknak, aki elküldött engem sz@rt lapátolni, holott nem szóltam hozzád. És most már, hogy előzmény nélkül belém kötöttél, bizony ez jogosít fel arra, hogy felhívjam a figyelmed, mennyire reménytelenül kib*szott ostoba vagy. De nem haragszom, vagy ilyesmi, csak elszomorít a dolog.
Haver sry h nem szóltam... de én ismerem ŐT személyesen... és ne BASZAKODJON senki a haverommal... főleg egy ilyen nyomorult tag mint te...
Az ország összes tinije sőt még a felnőttek igen jelentős százaléka is így ír neten... ez nem azt jelenti, hogy nem tisztelik az anyanyelvüket... És TE engem ne oktass ki az írásommal kapcsolatban...
visszatérve a lényegre. Kínába kizárólag gyalog eljutni ilyen módon nem lehet. Én voltam, vonattal, nem repülővel, szóval a távot végigéltem bizonyos formában. Egyébként is szoktam utazgatni, és nem a gyúrás a lényeg. az utazásra mindig fel kell készülni, különben szívsz. Attól, hogy átérsz a magyar határon, nem az őserdőbe csöppensz, ahol csak úgy pénz, vízum, stb. nélkül sétálgathatsz. Számlaigazolás nélkül nem kapsz sem orosz, sem kínai, sem kazah vízumot, anélkül meg nem lépsz be, ha meg belépsz, akkor - evidens - lecsuknak és utána kiraknak. Nem adnak ki 5 évre előre itt mindenféle vízumokat, helyben pedig szintén pénzért, ha igazolod, hogy van zsetonod. Szóval, lehet viszonylag nagy túrákat tenni gyalogosan, de csak bizonyos korlátok között, különben sehova se jutsz. De ne Kínával kezd, mondjuk, menj le tavasszal Ukrajnába, sétálj el Kijevből Harkovba. ezt simán megteheted, letesztelheted a dolgot. Párszor bevisznek majd, de ha a 90 napot nem lépted túl, nem büntethetnek. Csak vissza kell vitetned magad oda, ahol összeszedtek. :-) (Azt a jelenetet azért megnézném, de tényleg). S még egy kérdésem, mit értesz az alatt, hogy Kína? Mi Xinjiangban voltunk, ami fél távolság Peking (Beijing) felé. Icipicit mások az arányok. (és nem csak az arányok: ott nem játszanék a zöld határral).
Szóval, először tudnod kéne, hogy mit is szeretnél, aztán kipróbálni. egy ilyen úton nem erdők és hegyek vannak, hanem piszok nagy, üres pusztaságok, ahol még inni sincs mit, nemhogy enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!