Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Ki tartana velem egy kaland...

Requiem102 kérdése:

Ki tartana velem egy kaland túrára gyalog Kínába?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném hogy én bíztos elindulok, de viszont kellene egy úti társ a nagy útra:) Jövő év áprilisában elindulni gyalog, megtervezett útvonalon kína felé, útközben míkor elfogy a étel/ital, vadászni és halászní. Teljesen a természetben menni, erdőkön hegyeken át. Legelőször is én 22 éves srác vagyok és lány-t várnék erre az útra legjobban, hogy ne unatkozzunk, de férfi is nyugodtan. Tehát olyan inkább lányok de fiuk jelentkezését várom akik szívesen eljönnének velem eme nagy kalandra! :)
2012. aug. 26. 18:09
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:
42%
Miért vagytok vele ilyen szigorúak? Attól, hogy nektek nem menne... még neki mehet!! Ne vegyétek el az álmait a srácnak... Igen is vágj bele!!! HAJRÁ MEGTUDOD CSINÁLNI!
2012. aug. 28. 16:17
 22/43 A kérdező kommentje:
Igeeeeen. Köszönöm a bíztatást annyira fel spanoltál hogy holnap neki vágok!!!!!!! Sikerülni fog mert hiszek magamban!!!!
2012. aug. 28. 16:22
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát tigrist meg gorillát biztos nem fogsz levadászni:D 1: mert nem tudnád 2: védettek(nem is kicsit:D) 3: A gorilla Afrikában él:D
2012. aug. 28. 21:44
 24/43 Raymond97 válasza:
100%
szóval akkor ma indulsz...nyíregyháza mellett lakok..majd gyere be egy kézfogásra:DDD
2012. aug. 29. 13:07
 25/43 anonim válasza:

Szia kedves utazó :))

Én Koreába szeretnék eljutni .

Ha tervezel oda is utat feltétlen szólj 18L ;))

Én komoly neki vágnék veled na persze nem gyalog :D

De nem is repülővel :)))

Én is kaland vágyó vagyok !

2012. aug. 30. 13:17
 26/43 anonim ***** válasza:
Kínába? A magyar határig se jutsz el (kivétel, ha épp ott laksz a közelben).
2012. aug. 31. 16:58
 27/43 A kérdező kommentje:
Rendben , hog is tudnák rád privát üzenetet írni kedve kalandvágó lány?:P
2012. aug. 31. 19:40
 28/43 anonim ***** válasza:
77%
Elég meggyőző, hogy rendesen magyarul se tudsz írni, de Kínába meg eltudnál jutni. Valószínűleg angol tudásod is kezdetleges. Talpraesettséged hiányát bizonyítsa, hogy egy egyszerű privát üzenetet se tudsz elküldeni. Plusz kitartásra is szükség van, nem csak úgy uk-muk-fuk elindulunk a nagyvilágba.
2012. szept. 1. 10:47
 29/43 anonim ***** válasza:
62%

En meg megneztelek a Facebook-on gyerek...

A sarki boltig nem mennek el veled, nemhogy Kinaba...

Ne nevettesd ki magad! :)

2012. szept. 2. 16:34
 30/43 A kérdező kommentje:
PeggBundy: Ejjj te kis gyerek, már nem tudom hova tegyelek, ezért inkább elfelejtelek, mert neked hiába beszélek egyre megy... te selejt!!
2012. szept. 2. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!