Ti melyik országban telepednétek le tartósan, esetleg véglegesen?
Én egy 20- as évei végén járó fiatalember vagyok. Röviden az alábbi paraméterekkel bírok:
- középfokú angol nyelvtudás
- rugalmasság, alkalmazkodóképesség
- főisk. gépészmérnök végzettség
Ti mit tippeltek hogy a jövőben melyik ország lesz a nyerő? Gondolok itt a közbiztonságra, munkalehetőségre, külföldiek munkavállalási lehetőségeire, az ország nyersanyag készletére, stb...
Szeretném magam kipróbálni más országban, környezetben is. Szakmai fejlődés pl. De ha tetszik a hely akkor tartós letelepedésen is gondolkozok. Nem feltétlenül gondolkodok az EU- ban. Előre is köszönöm a válaszokat!
"az ország nyersanyag készletére"
Te jó ég, mi akarsz lenni, vájár? :DD
Amúgy a középfokú angol lesz a gyenge láncszem. Ja, meg a magyar belpolitika, ugyanis addig maradhatsz ott büntetlenül, amíg EU tagok vagyunk.
De ha szeretnéd magad kipróbálni, és GB-t javaslom, ott is az északibb részeket, ott szerintem lesz még sok lehetőség.
Szerintem Németország! A nyelvet könnyű megtanulni! :)
Erős és fejlődő ország!
Ausztrália! Minél messzebb vagy a gazdaságilag egyre instabilabb Európától és USA-tól annál jobb.
Sokakat elriaszt, mert messze van, de Ausztráliában sokkal könnyebben tudsz egy sokkal jobb életszínvonalat elérni, mint pl. Amerikában. Európán belül meg most már akárhova mész, mindenhol ott a válság, csak van ahol kevésbé érződik, és sztem ez csak rosszabb lesz...
Ausztrália a középfokú nyelvtudás miatt nem jöhet szóba neked. Mivel pontrendszeres elbírálás van a munkavállalási vízumoknál, letelepedési feltételekben alap követelmény a perfekt angol.
Amerikába megint csak nem lehet csak ugy kiköltözni, csak ha nyersz zöldkártyát vagy ha amerikaival házasodsz.
Szóval egyszerűbb az EU. és az legális is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!