Hi, van egy fontos kérdésem. Hogy lehet kiköltözni az USA-ba vagy Kanada-ba véglegesen? Még csak 14 éves vagyok és valószínűleg sokba fog kerülni úgyhogy lehet h már most el kell kzdenem gyűjteni.
Úgy könnyebben kimehetek Kanadába h nevelőapámnak van egy haverja Kanadában és valami cnc szakunkás van felesége,2 gyereke és nevelőapámmal jó kapcsolatban vanak. szóval,ötletek
ja igen és apai ágon van még vmi Ontario-i rokon az segíthet? ha jól tudom azt hiszem a féltestvére de egyáltalán nem tartják a kapcsolatot
hát, attól, hogy van kint rokon, még nem lesz egyszerűbb kintmaradni...
egy barátom 4 éve ment ki a nagybátyjához, aztán úgy döntött, marad.
azóta letette a jogsit, lett állása, és háza, szóval teljesen beilleszkedett, de még mindig küzd hogy megkaphassa a letelepedési engedélyt.
addig meg folyamatosan hosszabbítgatja a vízumot, de azt is nagyon nehezen adják meg.
Köszönöm a kommenteket nem gondoltam volna h 1 nap alatt már is érkezik 3 válasz.Szóval igen,arra már gondoltam h nem lesz olcsó mulatság de kb mennyi pénz szükséges azért a sok hülyeségért pl repjegy,biztosítás,az a átalakító valami ami az elektronikához kell,verda,ami a kajához kell összesen stb.Ne kíméljetek :D
Ami meg a letelepedést illeti számomra olyan megalázó h másnál kell ágyért könyörögni.
És mit értetek "kelendő munka" alatt? bróker? mérnök? doc? és mi az a munka odaát amiből jól meg lehet élni? úgy értem h van házad jó környéken,nagy verdád van stb
hazai diplomádat Kanadában elfogattathatod.. munkát nem biztos hogy adnak vele, de a bevándorlásnál pontot ér.. Lényeg hogy legyen meg a letelepedési engedély különben viszlát..
Az USA még nehezebb.. Ma már iszonyatosan nehéz oda bekerülni.
kanada rohadt unalmas hely, ha mar oda kell koltoznod, nem ide az allamokba, akkor csak nagyvarost tudok ajanlani, legalabbis a sajat szempontjaim szerint, pl toronto.
en new yorkban lakom 3 eve, nem volt egyszeru kijonni...de vegul megoldottam es nagyon jol erzem magam itt. hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!