Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Ki tartana velem egy kaland...

Requiem102 kérdése:

Ki tartana velem egy kaland túrára gyalog Kínába?

Figyelt kérdés
Először is leszögezném hogy én bíztos elindulok, de viszont kellene egy úti társ a nagy útra:) Jövő év áprilisában elindulni gyalog, megtervezett útvonalon kína felé, útközben míkor elfogy a étel/ital, vadászni és halászní. Teljesen a természetben menni, erdőkön hegyeken át. Legelőször is én 22 éves srác vagyok és lány-t várnék erre az útra legjobban, hogy ne unatkozzunk, de férfi is nyugodtan. Tehát olyan inkább lányok de fiuk jelentkezését várom akik szívesen eljönnének velem eme nagy kalandra! :)
2012. aug. 26. 18:09
1 2 3 4 5
 1/43 anonim válasza:
Gyalog? :D Kínába? Semmi stop meg ilyesmi? :D Ez komoly? Egyébként jól hangzik.
2012. aug. 26. 18:22
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod ki bírni
2012. aug. 26. 18:57
 3/43 A kérdező kommentje:
Igen,ugy gondoltam 1 kis gyalog túra és közben vadászni és halászni, patak vagy folyó ott van ivó víznek és az állatok ételnek ! Egy kis adrelarin kell míkor futunk az őz után :D Teljesen komolyan gondolom, körübelül 5-6 hónap alatt ott lenénk lazán :) Meg a sok szép hegy és vidék, tók és erdők bíztosan lenyűgözne, aztán vissza felé ugyan így:D
2012. aug. 26. 18:58
 4/43 anonim válasza:
81%
Első vagyok. Úristen xd Komolyan,engem még érdekelne is,ha nem járnék suliba. :D Valami rövidebb táv esetleg,vagy mindenképpen Kínát akarod célba venni? :D
2012. aug. 26. 19:00
 5/43 A kérdező kommentje:
Igen, elég hosszú táv pont ezért sok szép és gonosz országon át kell kelni hogy elérjünk odáig. Igazából sportolok kondicióm van és tudnálak húzni, bár én nem járok suliba erre a kis magán expedicióra készülődök :D
2012. aug. 26. 19:04
 6/43 A kérdező kommentje:
Rendszeresen gyúrok, de viszont mondtad vmi kisseb távot mire értetted?:)
2012. aug. 26. 19:06
 7/43 anonim válasza:
81%
Hát,esetleg valami közelebbi országot szívesen megnéznék. Nekem tök mindegy melyiket,igazából,de 5 hónapot végig gyalogolni? :D Ja,egyébként lány vagyok.
2012. aug. 26. 19:12
 8/43 A kérdező kommentje:
Na az jóóóó :-) Hát végig gyalogolni igen, de olyan tempóbann ami kényelmes minden napi tempóban. Meg pihennénk is inkább kírándulás lenne mint hogy valami verseny túra. Például elérnénk egy olyan helyre ami nyugis vagy elég jó pár napot ott tölteni, a vadász oldalát én megoldanám késsel és egyéb eszközökkel, friss vadhús :D Aztán tovább menni, de viszont közelebbi országok vannak Afrika meg India amik szebek csak vigyázni kell útközben :) Esetleg kitérőket tenni kisebb falvakba vagy városokba szét nézni, kaját venni..:D
2012. aug. 26. 19:23
 9/43 anonim válasza:
81%
Úgy látom neked Európa túl közel van. :D Sajnos így nem vállalhatom be,pedig tényleg jó lenne. Viszont a suliból nem maradhatok ki. :)
2012. aug. 26. 19:26
 10/43 A kérdező kommentje:
Hát igen tanulni kell is fontos :) Egyébként később is mehetünk mire vissza érek te tuti végzel a sulival és elmennék veled mégx1 valamerre ha gondolod:D Nagyon kalandvágyó vagyok:D
2012. aug. 26. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!