Singapore-ban milyen lehet dolgozni és élni? Megéri?
Van egy külföldi barátom aki kint él Singapore-ban.Szeretnék külföldre menni élni és dolgozni.Ti kimennétek ide? Vagy valakinek volt már valami tapasztalata,hogy milyen ott élni és dolgozni?.
Köszönöm.
Igen Szingapúr.
Aki kint él.Az egy Malájzia származásu csajszi.Azért kicsit másképp látják a dolgokat mint mi.Hozzá közelebb áll ez a világnézet.Ezért vagyok kiváncsi,hogy mik a magyar tapasztalatok.
Nekem van egy szingapúri ismerősöm.
Úgy néz ki ebben az évben kimegyek hozzá.
Személy szerint tetszik Szingapúr, magasak a fizetések, magas az életszínvonal. Arról nem is beszélve hogy az egyik legbiztonságosabb városállam.
Negatívumként említeném hogy elég drága az élet ott, magasak az ingatlan árak.
Angol hivatalos nyelv (bár etnikailag kínaiak lakják), Felhőkarcolók, trópusi környezet stb...
mi kell még ? :D
Amúgy a közeljövőben tervezel kimenni? Dolgozni ?
Én most voltam Szingapúrban, és pont erről beszélgettünk a helyiekkel, és nem túl biztató, amit mondtak. Az országnak rengeteg lakosa van, ezért nehéz munkát kapni. Az emberek agyonhajszoltak, mert nagy a konkurencia és nem szeretnék elveszíteni az állásukat. Ennek ellenére szinte mindenki bevándorló, szóval a beilleszkedés nem olyan nehéz.
Én max 1 évre mennék ki, utána unalmassá válik: fél óra eljutni a sziget egyik végéből a másikba, és az időjárás is elég lehangoló (meleg, fojtóan párás, borongós, és egész évben ugyanolyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!