Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Nyáron utazom 2 hétre Kínába,...

Nyáron utazom 2 hétre Kínába, esetleg tudtok mondani valami tanácsot, amitől feltétlen vigyek magammal?

Figyelt kérdés
Illetve szerintetek angolt is ismételjek, fél éve tanulom a kínait, elég jól megy, de tudnak a kínaiak angolul?

2012. jún. 16. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
széntablettát, ha lehet oltatsd be magad, hepatitisz és hastifusz ellen, dugó-átalakitót(más a konnektor)... hirtelen csak ennyi jutott eszembe. 2 hét nem sok idő, és a legtöbb dolog ott is megtalálható. esetleg ilyen kis kompakt kézfertőtleitőt vihetsz még, az sem rossz. utazási szótárat, nem beszélnek angolul. én kinában nem voltam, tajvan az én országom :) bár most éppen itthon vagyok...
2012. jún. 16. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyogyszereket ott is tudsz venni es olcsobbak , kinaival tobbre mesz
2012. jún. 17. 04:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyógyszert otthonról vegyél, mert Kínában hamis gyógyszert is árulnak (hatószer nélkülit). Turistaként könnyen átverhetnek ilyen ügyben. Kivéve ha Hongkongba, Tajvanra vagy Makaóba mész.

Angolul nem mindenhol tudsz boldogulni. Én Shenzenben voltam, ott pl. a metrón kivolt írva minden angolul is, jegyet is tudtam venni angolul, viszont boltokban nem beszéltek angolul. A taxisnak is le kellett írni egy lapra kínaiul is hová megyünk (turista irodában megcsinálják neked). Azt nem mondom, hogy jól de fontos dolgokat lehetett angolul is intézni. A kínai tudásod jól fog jönni :-) De Kína nagy ország nem mindegy, hová mész Ürömcsibe vagy Hongkongba:-)

2012. jún. 19. 11:33
 4/6 anonim válasza:
A szallasod cimet ne felejtsd el leirni, vagy inkabb kinyomtatni, mert csak karaktereket tudnak olvasni a taxisok. 2 het alatt nem fog hianyozni semmi, foleg ha nagyobb varosba mesz. Valami gyomorfertotlenito mondjuk tenyleg nem art, a jobb ettermekben is elofordulhat, hogy belekerul valami az etelbe..
2012. jún. 26. 19:29
 5/6 BriaN-nak a válasza:
55%
KÉS-VILLA! Legalábbis én vinnék.
2012. júl. 4. 23:37
 6/6 anonim válasza:
lehet, hogy hülye vagyok.. de ez nem a bridge summer camp pályázat ?:D
2012. júl. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!