Budapesten tudna mondani valaki jó hírű gimit, ahol van angol kéttannyelvű? ÉS, mondhattok olyan gimnáziumot is, amiknek egyszerűen jó híre van, de nincs feltétlen kéttannyelvű.
Köszönöm :)
És az ezek szerint névre is jÓ? Vagyis "ha hallják a nevét, tudják, hogy a gyerek nem hülye aki oda jár"? :D (Anyukám mániája a jobb suli...másik városból lehetsgéges, hogy iratkozni fogok, és kéttanos vagyok, ami 5 éves szal sajnos 5 évesre tudok csak menni...(szeretem, csak zavar ez, hogy 5 év:S) és erre van a kérdés.. :) )
Csak egy baj van vele. Sok függ attól, hogy merre van, mert eléggé kinn van a külvárosban, Pestszentlőrincen. Ha ez neked akadály, akkor még jó nevű gimi: Fazekas, Trefort, Deák téri (evangélikus), Radnóti, Németh László, Piarista, Patróna, Lónyay (ennek csak a neve jó....hmmm...)
Ezek nem kéttannyelvűek. Azok között mindenképpen a Karinthy a legjobb.
Igenigen...ezt már eddig is néztem, hogy eléggé messze van... :S Mondjuk egy barátnőm is a XXII. kerületből jár be az Apáczaiba...nekem is azon a környéken lenne közelebb, vagy így II., I., V. és XIII. ker körül...most ezt jól betáűjoltam...de szóval arrafelé... mert valahogy be is kell érni a suliba :D Csakhogy a Karinthy tényleg jónak tűnik...de ahol van...
És am. igen, szívesen mennék azokba is, csak az a baj, hogy már kéttannyelvűs vagyok, vagyis 5 éves...és nem tudom, hogy lehetne 4 évesre íratkozni, de nem is biztos, hogy lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!