Budapesten tudna mondani valaki jó hírű gimit, ahol van angol kéttannyelvű? ÉS, mondhattok olyan gimnáziumot is, amiknek egyszerűen jó híre van, de nincs feltétlen kéttannyelvű.
21. kerületben van a Kossuth Lajos Kéttannyelvű. 2 éve oda vettek volna fel 6.-nak, de inkább a Jedlikbe mentem. =D
Elvileg elég jó, és amikor az angol tudásomat kell csillogtatnom, akkor egy picurit bánom, hogy nem oda mentem. =D
Azt olvastam, hogy sokan nem tanulni járnak oda..vagyis gyengébb :D
Amúgy tudom, hogy nincs ott kéttannyelvű, de a Berzsenyiről is hallok jókat, meg, a Wikin az volt, hogy Bp egyik elit sulija. De szóval szerinted a Kossuth :) köszi :)
A Kossuth nem gimi. Műszaki szakközép..
Akkor már Erzsébeti Kossuth.. Az gimi és ott van kéttannyelvű. Vagy ha már Erzsébet, akkor ott van a Nagy László is, bár itt csak angol intenzív osztály van.. Aminek végül is az eredménye ugyanaz. (Igen, ide járok.)
Jobbak például az Apáczai, Fazekas, Leöwey, Szent László és talán még a Teleki.
A berzsenyit azzal a mondattal nem szidtam...nyugi :) (máár ha arra érted:D)
Jókat hallok róla, nagyon is :D Csak én kéttanos vagyok...és át szeretnék iratkozni...illetve lehet, hogy majd sor kerül rá. De a Berzsenyiben viszont csak haladó angol van, ami már nekem bukta, ugyanis én 5 évesen vagyok sajnos :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!