Mit csináljak, ha késés miatt lekésem a csatlakozást?
Nincs itt semmifele fejleharapas, kepzelodsz!
American Airlines, United Airlines es Malev
Helsinkiben viszonylag gyorsan át lehet szállni, csak egy útlevél ellenőrzés van, de az viszonylag gyors mert bevezették az automata ellenőrzést is, így jóval gyorsabb. Hong Kong már neccesebb, ott is lesz majd egy ellenőrzés, a kézicsomagot is átnézik mégegyszer. (Annak ellenére, hogy átszálló utas vagy). Ha sokan vannak akkor elég szép sorok vannak és eltart egy darabig. Hong Kong reptér ráadásul baromi nagy, de ha késében vagy kérheted, hogy vigyenek oda a kupuhoz kis reptéri autoval (fizetni kell érte, sajnos nem emlékszem mennyi volt a díja.).
Ha lekésed a gépet akkor átraknak másikra. Pl. Hong Kongból rengeteg gép megy Tajvanra, Helsinki már neccesebb ha jól emlékszem egy gép megy Hong Kongba egy nap. De nem lesz gond és rengeteget repültem Finnairrel és nem nagyon szokott késni. :-)
Köszönöm mindenkinek, hasznos válaszokat kaptam, mondjuk épphogycsak nem volt alkalmam kipróbálni a saját bőrömön. Hong Kongig minden rendben ment, de valamiért a Finnair később ért be HK-ba mint számitottam rá, mikor éppen kifele sasszéztam, egy China Airlines-os hölgy névtáblával várt rám, és mondta,hogy fussunk... szóval a HK-Tajvan gépet futva értem el, időben be is zárták a kaput, aztán ott döcögtünk még egy órát, de legalább a csomagom is felkerült. Ugyhogy most happy van.
Kérdésre válaszolva, azt hiszem az oda-vissza jegyen 267000 forintot igényelt.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!