Mit tegyek ha nem éri el a vonat a csatlakozást?
Érd felső 06:09 személy (Budapest-Déli - Székesfehérvár)
Székesfehérvár 06:59
Székesfehérvár 07:15 gyors (Budapest-Déli - Szombathely)
Sárvár 09:27
van negyed órátok átszállni, az csak elég lesz?! :)
bocsi de változik a mentrend ahogyan mondtam pályaépítés miatt és ezért nem 6:59-kor ér székesfehérvárra hanem 7:10-kor
márc 12-ére kellene vagy valami más megoldás mert 5 perc az kevés a mamámnak. ha negyed óra lenne nem lenne semmi gond. érd alsóról meg csak hétköznap jön az a 5:35-ös
igen de múltkor sem várta meg egy másik csatlakozásnál igaz hogy akkor csak + 1 rótá keleltt várni de azért 2 óra az sok a mamámnak + még sárváron is várniuk kell 2 órát mivel csak úgy jön busz Káldra. sőt én 5 órát várok sárváron ugyanis úgy megy busz hogy én már 9 órakor ott vagyok a mamáék megha nem érik el a csatlakozsát akkor fl 12-kor érnek sárvárra a busz pedig 2 órakr jön
én azért kicsit aggodom
Be kell ulni a restibe es elsorozgetni ket orat...
egyebkent Kelenfoldet javaslom, Erdrol nincs olyan messze.
nem tudom minek aggodalmaskodni, eléri a csatlakozást, mert muszáj megvárni
csak sietni kell az átszállásnál.
Fehérváron figyelni kell a hangosbemondót, hogy honnan indul a másik vonat, mert azt a kalauz nem tudja előre!
és mikor először mondta a hangos hogy honnan megy a vonat akkor szedni kell a lábat!!!!
a vonat mindig vár csak sokan nem figyelnek, nem figyelik a hangosbemondót, hogy honnan indul a vonat és utána meg tökölnek és persze, hogy elmegy a vonat
nyugaton is egy-két perc van átszállni és ott még az öregek is úgy mennek majd összetörik magukat...
buszt meg vonaton meg már végképp nem lehet összehangolni, ezek már Fikció szinten vannak magyarországon
ja a számítógép eladás tényleg nem ide tartozik, tedd fel a vaterára!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!