Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Milyen Örményország? Aki...

Milyen Örményország? Aki esetleg járt ott vagy kint él mesélne nekem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 20:52
 1/4 anonim válasza:
73%

Szia!

Nem egy nagy ország, de annál szebb. Az emberek kedvesek, örményül és oroszul beszélnek, de a fiatalabbik generáció már angolul is.

Szeretik a turistákat, lehozzák a csillagokat is az égről :), persze ennek is meg van az ára. Árak szempontjából változó, van ami nagyon olcsó, de van ami drága érthetetlenül. A konyhájuk szuper, ízletes.

Az aranyat kedvelik, ezért érdemes körülnézni (persze akinek bejönnek ezeka dolgok). Hiretlen most ennyi. Kérdezz nyugodtan, ha tudok akkor válaszolok.

2011. márc. 3. 18:24
 2/4 A kérdező kommentje:

emberek így általánosságban,hogy néznek ki??

csak mert egy ismerösöm szerinte szépek az örmény lányok :)

2011. márc. 3. 18:29
 3/4 anonim válasza:
91%

Semmi különleges: fekete hajúak, barna szeműek, a bőrük enyhén (?)sötét. Nagyon tiszták és rendbe rakottak, szóval semmi rosszat nem lehet rájuk mondani.

A lányok/nők a férfiak szerint szépek, de ez ízlés kérdése, ugyebár.

Talán itt találsz kedvedrevalót:

[link]

2011. márc. 4. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Héló én örmény vagyok, voltam öo.-ban, tök szép, jóminden, icipicit koszos, de nem nagy probléma. Az örmény lányok nagon szépek, sokkal családcentrikusabbra nevelik őket, mint itt, úgyha szerzel egyet, az életed végéig kitart ( nem értem a logikáját, mert rohadt hamar rácuppannak a f_szra). Kb ennyi
2013. jan. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!