Jártál már esetleg Tahitin vagy Bora Borán? (vagy más egzotikus szigeten)?
bocsánat h.rögtön tegezve kérdezek,de nem engedik normálisan feltenni a kérdést...
szóval nekem évek óta ez az egyik álmom:)persze kinek nem...
mennyibe kerülhet ez összesen?találtam egy oldalt,de itt konkrét árat nem írnak,csak ilyet h.fő/éj meg transzfer,meg külön ellátás....stb..
olyan út is van, amiben minden benne van?repülő,szállás,ellátás stb..
nem valószínű h.mostanában eljutok,csak álmodozom.)))
Tavasszal voltunk Jamaican 2 hétre. Gyönyörü volt.
Frankfurtból mentünk, átszállás nélkül, 5* szállodában (ez ottani csillagrendszer nekünk 4*-s volt) all inclusive. Volt transferünk, a szállodának 700 szobája volt de óriási volt, közvetlen a tengerparton, egy óriási saját stranddal, ahol kint voltak a napernyök, nyugágyak, strandbüfé, strand étterem, strand törölközö. volt egy óriási medence is . volt 5 étterem, bárok, disco. minden ingyenes volt.
3 napot voltunk buszos kiránduláson. maga az útat egy hónappal elötte foglaltuk le last minutban volt, azt hiszem neckermannnal mentünk. 3700 € volt kettünknek az út plussz kb 200 € volt a kettönk biztosítása (nekem teljes kellett a páromnak acsak részleges, mert ö egy másik biztosítónál már állandó világkörüli biztosítása van, mert a cége kötötte)
a költö pénzünk 800 € volt plusszban, amit el is költöttünk, ezekre a fakultatív programokra, rengeteg borravalót kellett mindenhol adni, az étteremben is és a bárokban is, hiába volt ingyenes de a borravalót elvárták. aztán itthon a reptéri taxi stb... ´
de megérte, már sporolunk a következöre. a baj az hogy 5*-ag alatt nem kapsz ilyen helyen jó szállást, hiába látsz tuti képeket 3-4*s szállodákrol a szállás egy rémálom lesz, koszos stb... ilyen helyeken más a csillag rendszer és az elvárás is.
Hiába lenne pénzünk pl maldív szigeteken egy 3-4*-s szállodára nem akarunk olyan helyre menni, mert ha rossz a szállás akkor az egész nyaralás rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!