Melyik az a fehér homokos tengerpart ami gyönyörű, van a szigeten látványosság oda jutni viszonylag drága de ott már magyar szemmel is olcsó az élet? (Balin már voltunk. )
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 09:07
2/12 anonim válasza:
lent a homokozó, ha teli szarják a kutyák..
3/12 A kérdező kommentje:
9:59 válaszolónak!
Az irigy és bunkó megjegyzéseidet tartsd meg magadnak!
Mindenkinek mások az álmai, nekem a tartalmas, egzotikus utazás, én erre gyüjtök, ezért dolgozom!
2009. szept. 24. 10:39
4/12 anonim válasza:
nem vagyok irigy, :D utazz csak, én már bejártam a világot, Ausztrália a legjobb minden tekintetben. :)
5/12 anonim válasza:
Santa Margarita, Venesuela - peldaul
6/12 anonim válasza:
Thaiföld, Koh Phangan, Salad beach vagy Koh Tao.
7/12 anonim válasza:
azért b@zdmeg te is a fogadhoz vered a garast.
Ilyen helyekre mész de egy utazási irodában -szakemberektől- már lusta vagy kérdezni?
OMG
8/12 A kérdező kommentje:
19.30-nak szerintem azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk, mások véleményére vagyunk kíváncsiak, te BUNKÓ!!!
2010. jan. 10. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!