Megbízható, nem túl drága, lehetőleg magyar tárhely?
Tele van a hócipőm a freewebbel, ahol a honlapomat tárolom, és ami egy hét alatt másodjára omlik össze (az előző technikai problémát 1 hét alatt sikerült megoldaniuk, aztán 1 napig működött az oldalam, majd ismét meghalt az egész).
Tehát szeretnék olyan lehetőleg magyar tárhelyet találni, ami nem horror árú, de megbízható, nem omlik össze kétnaponta, és jól fut rajta a wordpress.
Köszi a válaszokat!

Attól függ, neked mi a nem drága.. és főleg, hogy mekkora tárhelyet szeretnél.. de: és persze, ez reklám, mert azt kértél:
1Gb tárhely, korlátlan aldomain, qrvajó support, segítőkész ügyfélszolgálat, megbízhatóság. költség: 10000HUF, de ezért kapsz 1 évre ennyi tárhelyet + valami.hu domaint 2 évre.
Ez a basic csomag, van kisebb is, nagyobb is..
ajánlani tudom!

Itt van 2Gb tárhelyem és 2 domain címem. 7 000-ből megvan a tárhely+domain (persze attól függ, hogy mekkora tárhelyet szeretnél). Teljesen megbízható, a wordpress pedig szépen fut. Sokáig én is vacakoltam az ingyenes tárhelyekkel, de aztán meguntam. Most már nem pazarolnám azokra az időt, értelmetlen. Nekem ez az évi 10 000 megéri.

én őszintén ez szeretem:
Angol szerveren elég olcsón kijön!
(akit a válaszidő elrémítene annak mondom 50ms a szerver kommunikáció átlagba max 70 min 20)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!